پاسخ به:اتاق چت راسخون
یک شنبه 7 آذر 1400 11:24 PMکلا حیف از امیر انجمن...امیرجان هیچی مهم نیست.خودت را بچسب ...همین... غیر از روزهای به یاد ماندنی...و خاطرات کم و کیفی که در این اتاق ماندگار شده است..چیزی بخاطر نداریم...
واقعا همت شما و برادران گرامی و دوستان انجمنی باعث شده است که همه همچنان به اتاق انجمن سر بزنیم...انصافا خواهران بزرگوار ..که همه با مشغله هایی که دارن و لطف میکنن و ما را در این فعالیت همراهی میکنن...این .موجب دلگرمی همه ی دوستان است...وقتی دکتر فنودی ..آجی سلما...اجی سادات...آجی برخوار.....و دیگر عزیزانی که مثل شما و فرزاد عزیز ..و .خوبانی که در سالهای دور و نزدیک و ماه های دور نزدیک به اینجا سر میزنن و میان...قاعدتا من را به زاینده رودی متصل می کنند که هرگز نذاشتن این جویبار معرفت خشک شود...اگر چه روزی سیل دوستان در مسیر زاینده رود جاری بود...اما دست طبیعا به عمد یا غیر عمد...باعث شد تا صدای آب های راسخونی از زیر پل های سی سی پل و خواجو همچنان به اندازه جویباری شنیده شود...و نگذاشتند این مسیر که خود عزیزان اتاق چت و مدیر بزرگوار اتاق آجی سلما موسس آن بودند همچنان در حال جاری شدن باشد...ولو با آب کمی که دوستان هر روز در این مسیر سررازیر می کنند..تا همچنان سرزمین سر سبز زاینده رود در مسیر خودش حتی به سختی نفس بکشد....و به بیابانی خشک و سوزان تبدیل نشود..
.دلهایتان آرام و وجودتان سلامت و زندگیتان به کام ان شالله...
به به حاج آقا من در خدمت هستم