پاسخ به:اتاق چت راسخون
جمعه 26 تیر 1394 10:40 AMعرض سلام و احترام.
جناب emamedavazdah قبلاً شما یکبار این موضوع رو بیان کرده بودید و فکر کنم دوستان هم جوابتونو داده بودند.
من الان هم نمی خواستم جوابی بفرستم اما این که می بینم یک طرفه قضاوت کرده اید و فقط هم به نقاط منفی اشاره کرده اید لازم دونستم یه چند خطی بنویسم.مشکل ما آدما اینه که به تفکر نقاد اعتقاد نداریم یعنی در کنار گفتن بدی ها، از گفتن خوبی ها غافل میشیم علتشم اینه که اگر به بیان هر دو طرف بپردازیم به هدفمون شاید نرسیم.
شما تو متنتون فقط به بیان بدی های تاپیکی با اسم اتاق چت پرداخته اید.
برخی از گفته های شما درست و صحیح است از جمله این که بعضی حریم ها به تازگی رعایت نمی شود اما این که به کل مطلبتون نمی شود که درست باشد.
علتاش هم چند تاشو من میگم:
در همین اتاق چت :
ما آموزش ( درسی و غیر درسی) ( فنی و غیر فنی) مثل کلاس رباضی، کلاس شیمی، کلاس وبلاگ نویسی، کلاس آشپزی.
حلقه های انس و گفتگو داشته ایم از با موضوعات: ازدواج، طلاق، دوستی دختر و پسر، چشم برزخی، علت آفرینش انسان، خرافات،علت معصومیت امامان، وجود خدا، عید غدیر و صد موضوع دیگر
برگزاری مراسم جشن میلاد ائمه (ع) همراه با قرعه کشی، مسابقه و بحث.
برگزاری مراسم شهادت های ائمه (ع) همراه با علت های شهادت، متن های توصیفی و ...
برگزاری مراسمات مختلف ملی و اسلامی که به فلسفه ی این جشن ها پرداخته شده و همراه مسابقه و جایزه و قرعه کشی بوده.
پرسش و پاسخ در موضوعات آزاد از احکام تا ازدواج
مشاوره در موضوعات مختلف از وبلاگ تا مسائل شرعی.
راهنمایی کاربران جدید سایت .
و چندین برنامه دیگه ...
دوست بزرگوار و گرامی افراط و تفریط در هر کاری در جامعه کنونی کشور ما باعث به تباهی رفتن کشور و زده شدن مردم از نظام می شود. نباید جوری رفتار کنیم که جای جذب افراد به دین اونها رو از دین زده کنیم. اگر قصد امر به معروف هست به روش خودش و در حد درست نه این کاری که شما کرده اید و اومدید اسم کاربرا و مدیران رو آورده اید زده اید که فلان قدر پست زدند تو اتاق چت و باعث شده کاربر طلایی بشوند.
کاربر طلایی شدن این کاربران اغلب نه به خاطر اتاق چت بلکه به خاطر برنامه های وِیژه ای است که انجام داده اند تمامی افرادی که اسمشون در این مجوعه است جز مدیران فعال راسخون بودند و یا هستند.
تمامی این بزرگواران در تالارهای خودشان برنامه هایی اجرا کرده اند که نه تنها لیاقت کاربر طلایی شدن را دارند بلکه لیاقت بالاترین سپاس ها و تشکرات رو هم دارند. این مدیران و کاربران تا به امروز بدون هیچ چشم داشتی فعالیت داشته اند و کاربر طلایی شده اند.
بله شاید گفته شده از این جهت که افراد بعضی مواقع رعایت حریم ها و حرمت ها رو نمی کنند که اکثراً هم از سوی بعضی آقایون است مقداری درست باشد اما باید بدانید که در ما بقی زمان ها این ارتباط به صورت کاملا رسمی بوده و هست و من کمتر دیده ام که اولاً خانم ها به آقایون به قول شما داداش بگویند چون همیشه از کلمه ی آقا استفاده می کنند و دوماً این که این رابطه از حالت رسمی خودش بین دو جنس از حد مجازش خارج شده باشد. البته این مشکلم با زدن تاپیک گفتگوهای خواهرانه حل شده و خانم ها اکثرشون در اونجا پیام می دهند و آقایونم اونجا نیستند.
حال کل مطلب بالا رو بذارید کنار به این سوال من جواب دهید:
کدام مرجع تقلید و با کدوم فتوای خود ارتباط مجازی بین دو شخص در جمع که به زمینه ی گناه ختم نمی شود را حرام کرده است یا اصلا بذارید کلی بگم کدوم مرجع ارتباط مجازی از طریق متن رو بین دو جنس در جمع را حرام کرده است؟؟؟؟