پاسخ به:اتاق چت راسخون
پنج شنبه 18 تیر 1394 3:24 AM
من دیگه بحث نمی کنم ،چون نمی خوام کسی ازم ناراحت بشه ولی من زیاد خوشم نیومد این حرکتی که با امیر حسین انجام شد ،یر خود وتجب می دوتم جایی که قراره شخصیت یه پسر ،همجنس خودم زیر سوال برد دیگه حضور نیابم وبه همین دلیل تا اطلاع ثانوی در اتاق چت نمی آیم ،فکر نکنید فقط شما آجی ها اتحاد دارین ،ما برادران راسخونی اتحادمون قوی تره وبه همین دلیل جایی که شهصیت یه برادر راسخونی برای آمارگیر زیر سوال می رود نمی آیم
واسلام
ومن الله توفیق
التماس دعا
با سلام وعرض ادب وآرزوی قبولی طاعات و عبادات
جناب آقای رضایی خواهشا کمی صبور باشید و در گفتار و نوشتار خود کمی دقت کنید تا وقتی جواب حقی را هم می شنوید باعث ناراحتی شما نشود.قضییه امیرحسین حل شده و با ایشان صحبت کردم دوست عزیز شما چرا دوباره بحث را پیگیری می نمایید . این روش دفاع از امیرحسین نیست به نظر روش های دیگری برای حمایت از دوستانتان باید پیش بگییرید.اینکه کارامیر حسین درست بوده یا نبوده به مسولین مربوط می شسود و خواهر سلما فقط نظر خودشون را در مورد کار امیرحسین بیان داشته اند و به هیچ عنوان تذکر یا عقیده یک شخص توهین نبوده و نخواهد بود .در ضمن دوست عزیز اتاق چت جدیدی درست نشده یک تاپیک خواهرانه است که برحسب زمان بندی فعال و غیرفعال می شود . اتاق چت هنوز هم عمومی می باشد و منعی از ورود دوستان به اتاق چت نشده است.این تاپیک خواهرانه هم با هماهنگی بوده و کسی بدون هماهنگی نمی تواند کاری را انجام دهد.
با تشکر
سلام خدمت حاج آقا خودم اگهیه نفر هست که تو موسسه راسخون خالص ومخلص دوستش دارم تونم شمایید ،من فقط حرف زدم که بعدا دوباره موردی برای بقیه کاربران پیش نیاید فقط قصدم همین بود که امیر حسین های زیادی برای اختلاف وکدورت درست نشود وفقط اینطوری حرف زدم ممنونم حاج آقا از لطفتان ومن الله توفیق دوستدارت حسین ،التماس دعای ویژه