اجی سلما هم یه جا اشاره کردن اینایی که میفرستن به کنار فاجعه اونجاست که بعضیا میگن اعتقاد دارن نتیجه هم میگیرن

از این خرافات ها کم نداریما یه بارم سر این قضیه تو اتاق چت حرف میزدیم مثلا این اش بیمار زین العابدینی که میگن چیه واقعا ؟کجای اسلام ما سفره حضرت ابوالفضل داریم ؟اونم با این بریز و بپاش که یه تعداد ادم سیر میان میشینن سر سفره به جای اینکه به مستحق بدیم.

یعنی من اگه مرجع تقلید بودما رفتن به اینجور جاها رو حرام اعلام میکردم

جواب سوال سوم:

جواب مزاحی:

اولا خدا راشکر که مرجع تقلید نشدید دوما الحمدلله که فتوا نمیدهیدسوما شکرا لله که در همین راسخون صاحب نظر هستید/به اطلاع خواهربزرگوار می رسانم جدی جدی مرجع تقلید بودن خیلی سخته /تازه اگر هم مجتهده می شدید مطمئن باش با این سخت گیری اصلا مقلد نداشتید.من من  من هرگز از بانو مجتهده نارنین فاطمه ملقب به خاتون مهدویت تقلید نمی کردم. خیلی سخت حکم میده

جواب جدی:

بله اینکه فرمودین سفره و آش و ....نداریم  کاملا درسته یعنی در متون دینی اصلا به این موارد اشاره نشده است .در تکمله حرف شما این  سوال پیش می آید که چرا علما در اینجا سکوت کردند.؟ علت آن این است که عملی که درعرف خلاف شرع نباشد و ضرر وزیان به اصل مبانی دینی نزند  و آن جزء اعتقاد عرف مردم باشد ان را اشکال نمی دانند. یعنی در حقیقت علما عملی که ضرری به اصل مبانی اسلام   نمی زند و با اعتقادات مردم  سازگار است هرگز مخالفت نمی کنند و این که مخالفت نمی کنند به معنای این نیست که این موارد را قبول دارند بلکه یکجوراحترام به عقاید مردم می باشد. و تصرف حکمی در این موارد نمی کنند.

ممنونم از طرح سوال های خوبتون