پاسخ به: ته چین های اصیل ایرانی
پنج شنبه 16 بهمن 1393 10:20 AM
تهديگ آردي با طعم جوجه
چي لازم دارم؟
- آرد: دو قاشق غذاخوري
- ماست: سه قاشق غذاخوري
- تخممرغ: يك عدد
- پودر سير: به مقدار لازم
- قرص آماده سوپ يا عصاره گوشت مرغ: يك عدد
- زعفران دمكرده: يك قاشق غذاخوري
- روغن مايع: يك قاشق غذاخوري
- برنج آبكش شده: سه پيمانه
چطور بپزم؟
1. برنج را نيمپز و بعد آبكش كنيد. هنگام دم كردن برنج، قابلمه را گرم كنيد و كمي روغن بريزيد.
2. آرد، تخممرغ، ماست، زعفران، پودر قرص یا عصاره، پودر سير و روغن را با چند قاشق برنج آبكش كرده مخلوط كنيد. مايه به دست آمده مايه اصلي تهديگ شماست.
3. در آخر برنج آبكش را روي مواد بريزيد و در مدت طولاني با حرارت ملايم دم كنيد. در صورت تمايل كمي كنجد هم ميتوانيد كف قابلمه بپاشيد.
فوت كوزهگري:
قرص عصاره گوشت مرغ به اين تهديگ طعم جوجهچيني ميدهد.