ته‌ديگ بادنجان و كدوی رنده‌شده
 


چي لازم دارم؟



  • بادنجان رنده‌شده درشت: يك عدد
  •  كدوي رنده‌شده درشت: يك عدد
  •  زعفران: به مقدار لازم
  • روغن كنجد: چهار قاشق غذاخوري
  •  پودر سير، نمك و فلفل: به مقدار لازم


چطور بپزم؟

1. برنج را با كمي نمك و روغن نيم‌پز و بعد آبكش كنيد. بادنجان‌ها را پوست بگيريد و نيم ساعت آن را داخل آب نمك سرد بگذاريد تا هم ترد شده و هم سياهي و تلخي بادنجان‏ها گرفته شود.

2. آن را به صورت خام رنده كنيد. كدو را هم رنده كرده و در ظرف بادنجان بريزيد. كمي زعفران، پودر سير، روغن و نمك را با هم مخلوط كنيد. كف قابلمه روغن بريزيد و مواد را به آن اضافه كنيد.

3. همه برنج را روي مواد بريزيد و اجازه دهيد تا خوب دم بكشد.

فوت كوزه‌گري:

مي‌توانيد به اين مواد رنده سيب‌زميني هم اضافه كرده و طعم متفاوتي را تجربه كنيد.