پاسخ به:rasekhoon_m مهمان سوژه هفته
شنبه 27 دی 1393 9:31 AM
1- توی یک خط معرفیش کن.سلام.خوشحالم آقای کیانی سوژه ی هفته شدن.چی بگم.من درحدی نیستم که بتونم....... مدیری پرتلاش
2- نظرت در مورد اخلاق، رفتار و نوع برخوردش با دیگران چیه؟عالی بوده.اخلاقشون که واقعاعالیه.رفتارشونم همینطور.
3- نظرت در مورد نام کاربریش چیه؟ایشون روابط عمومی هستن دیگه.اسم اختصارروابط عمومی
4- نظرت در مورد امضا و آواتارش چیه؟امضاشونوحواسم نبوده.فکرکنم امضانداشته باشن.
5- فعالیتش به عنوان مسئول تو سایت چطوره؟خیلی خوب وعالی.معمولاهمه جاهستن ولی به طورنامحسوس
6- بهترین تاپیکی که ازش دیدی چه تاپیکی بوده؟...
7- تا حالا بهت کمک کرده؟ کجا و چجوری؟یادم نمیاد.ولی خوب ایشون روابط عمومی هستن وقطعاتوهرزمینه کمک کاربران بودن.
8- تا حالا شده ازش دلخور شده باشی؟ کِی؟نخیر
9- بهترین خصوصیاتش چیه؟صبوربودنشون
10- بدترین خصوصیاتش چیه؟...
11- خنده دار ترین خاطره ای که توی سایت ازش به یاد داری رو بگو.یادمه یکباربه خاطرشماره حساب تلفنی باایشون حرف میزدم.هول شده بودم نفهمیدم چی گفتم
12- اگه پیشنهاد و یا انتقادی به این مسئول داری، بگو.....نه.مشکل من همین ارورهای سایت هستش.
13- به نظرت اگر در فضای واقعی باهاش مواجه بشی، می تونی بشناسیش؟بله.چون عکسشونودیدم.
14- نظرت در مورد صحبتاش و افکارش چیه؟خوب بوده.
15- به نظرت تو اگر کاربر بود تو کدوم تالار بهتر میتونست مدیریت کنه؟ چرا؟ گفتگوی آزاد.اتاق چت.چون روابط عمومیشون خوبه
16- اگر می خواستی یکی از مسئولیت های سایت رو غیر از این مسئولیت بهش بدی، کدوم مسئولیت رو میدادی؟نظارت
17- توی سایت به چه لقبی شناخته میشه؟آقای کیانی.مسئول روابط عمومی
18- برخوردش با کاربران سایت چطوره؟به نظرمن خیلی خوب بوده.همه قسمت روابط عمومی خوب جوابگوهستن هم صندوق پیامشون
19- بهترین دوستش از نظر تو کیه؟فکرکنم حاج آقا.وآقای نجاران.
20- اگر باهاش مسافرت می رفتی دوست داشتی راننده اون باشه یا تو؟ چرا؟
21- توی ارور های سایت چقدر مقصر می دونیش؟ایشون مقصرنیستن .واحدفنی مقصرن.
22- به نظرت تو انتقال حرفات به دیگر مسئولین خوب بوده؟خیلی خوب.چون برام پیش اومده میگم.
23- واحد فنی به حرفش گوش میدن یا نه؟بله.فکرکنم جذبه اشون خوب باشه.
24- چند بار تا حالا به مشکلات سایت اعتراض کردی و جواب قانع کننده بهت داده؟یادم نمیاد.البته من اهل اعتراض زیادنیستم.البته چرایکباربه لینک چرخش اعتراض کردم ولی اعتراضم روبه ایشون نگفتم.به حاج آقاگفتم.
25- به قول هایی که میده عمل میکنه؟ااااابله.
26- به نظرت چرا تو مدیر پاسخگو شرکت نمیکنه؟نمیدونم.شایدبه خاطرمشغله ی کاریشون.
27- یه طرح شرمنده سازی روش اجرا کن!آقای کیانی سرعت راسخون خیلی زیادشده
28- به نظرت از گیوتین بیشتر می ترسه و یا از آمپول هوا؟........
29- اگر می دیدیش اولین خواستت ازش در مورد خودت و سایت چی بود؟سرعت راسخون خیلی کمه.گاهی مواقع زیادقطع ووصل میشه.(البته فکرکنم آقای کیانی اینوقبول ندارن)
30- به نظرت توی کاراش دقت میکنه؟ بله.خیلی زیاد.چون روابط عمومی هم دیدم هیچ پستی زیردستشون درنمیره