خوراك گوشت و «به»

چی لازم دارم؟
 

  • گوشت گوسفندي: ۵۰۰ گرم
  • هويج و لوبيا سبز خردشده: ۱۵۰ گرم
  • سيب‌زميني خردشده: ۱۵۰ گرم
  • رب گوجه‌فرنگي: ۱۰۰ گرم
  • «به» خردشده: يك عدد
  • روغن مايع: نصف پيمانه
  • پياز: يك عدد
  • آلو: ۲۵۰ گرم
  • سير رنده‌شده: دو حبه
  • آبليمو: نصف پيمانه
  • زردچوبه: نصف قاشق‌سوپ‌خوري
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم


چطور بپزم؟

پياز را خلالي خرد كنيد و داخل روغن تفت دهيد، پس از آن گوشت را خرد كرده و پياز تفت داده شده ، زردچوبه، نمك، فلفل، سير و رب گوجه‌فرنگي را به‌آن اضافه كنيد. پس از اينكه مواد كمي با هم تفت داده شدند، مقداري آب به آن اضافه كنید تا گوشت روي حرارت كم بپزد. . بعد از 15 دقيقه «به» را داخل خوراك بريزيد و اجازه دهيد خورش 15 دقيقه ديگر هم بپزد.

فوت كوزه‌گري

اين خورش را با چلو، سالاد شيرازي يا ماست و سبزي خوردن سرو كنيد.