پاسخ به:با «به» چه کارها که نمی توان کرد!
چهارشنبه 17 دی 1393 9:44 AM
خوراك گوشت و «به»
چی لازم دارم؟
- گوشت گوسفندي: ۵۰۰ گرم
- هويج و لوبيا سبز خردشده: ۱۵۰ گرم
- سيبزميني خردشده: ۱۵۰ گرم
- رب گوجهفرنگي: ۱۰۰ گرم
- «به» خردشده: يك عدد
- روغن مايع: نصف پيمانه
- پياز: يك عدد
- آلو: ۲۵۰ گرم
- سير رندهشده: دو حبه
- آبليمو: نصف پيمانه
- زردچوبه: نصف قاشقسوپخوري
- نمك و فلفل: به ميزان لازم
چطور بپزم؟
پياز را خلالي خرد كنيد و داخل روغن تفت دهيد، پس از آن گوشت را خرد كرده و پياز تفت داده شده ، زردچوبه، نمك، فلفل، سير و رب گوجهفرنگي را بهآن اضافه كنيد. پس از اينكه مواد كمي با هم تفت داده شدند، مقداري آب به آن اضافه كنید تا گوشت روي حرارت كم بپزد. . بعد از 15 دقيقه «به» را داخل خوراك بريزيد و اجازه دهيد خورش 15 دقيقه ديگر هم بپزد.
فوت كوزهگري
اين خورش را با چلو، سالاد شيرازي يا ماست و سبزي خوردن سرو كنيد.