پاسخ به:دوستی با جنس مخالف آری یا نه؟
جمعه 12 دی 1393 1:01 AM
سلام بر داداش حسین رضایی. خوب هستین ان شاالله؟
ممنون از ایجاد این تایپک خوبت..
راستش به نظر من، باید روی انواع مختلفی که برای این دوستی دو جنس مخالف قابل تصوره، بحث کنیم.
سلام داداش ،خیلی ها مخالف دوستی با جنس مخالف اند وخیلی ها موافق اند ،من تا الان وتا این ساعت با یک نفرشون هم ارتباط لفظی وصورت در صورت هم نداشته ام،6البته بدم نمی آید وچندین بارز هم اومده ام پا جلو بگذارم ولی از نظر مذهبی واسلامی چون این دوستی ها رد می شود ،منم بیخیالش شدم :ابته دیگه چه کنیم جوانی هست وهزار راه پر پیچ وخم
،ولی برایم جالب بود که به بحث وگفتگو بنشینیم ونتیجه ای بگیریم :شاید بتوانیم سالمترین راه را انتخاب کنیم ،شاید هم کلا بیخیال این دوستی ها باشیم چون ممکنه برای هر جوانی پیش بیاید
1. دوستیهایی که در محلّ کار یا تحصیل شکل میگیرن..:این دوستی ها ممکنه به ازدواج ختم بشه
2. دوستیهایی که در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی شکل میگیرن..:شاید سالم وکم خطر وپر از تجربه باشد
3. دوستیهایی که در پارک و خیابون و مثل اینا شکل میگیرن../این خطرناک ترین راه وفاسد ترین راهه
4. دوستیهایی که در محیط فک و فامیلی شکل میگیرن..:به نظر می رسد راهی برای ازدواج وشناخت سالمتر باشد
5. دوستیهایی که از طریق تلفن و پیامک شکل میگیرن..:اینم که بهش نمیشه دوستی گفت
6. شاید انواع دیگری هم هستن که من ذکر نکردم و دوستان مطرح میکنن و روی اونها بحث میکنیم..:بله شاید :
ان شالله که دوستان مشارکت کنند![]()
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...