پاسخ به:مبحث هفتاد و هشتم طرح صالحین: «نقش ما در پیشرفت و آبادانیِ ایران اسلامی»
شنبه 22 آذر 1393 1:17 AM
« خيلى از افتخارات ملّى و بخش مهمّى از عزّت ملّى و بخش قابل توجّهى از ثروت ملّى به برکت علم بهدست مىآيد؛ مسئلهى علم و تحقيق و پيشرفت در بخشهاى گوناگون علمى و کشف سرزمينهاى ناشناختهى دانش، براى کشور خيلى مهم است؛ اين هم انشاءالله بايد در برنامه مورد توجّه قرار بگيرد.»
«اقتصاد مقاومتي، اقتصاد دانشبنيان است يعني از پيشرفتهاي علمي استفاده ميکند، به پيشرفتهاي علمي تکيه ميکند، اقتصاد را بر محور علم قرار ميدهد؛ امّا معناي آن اين نيست که اين اقتصاد منحصر به دانشمندان است و فقط دانشمندان ميتوانند نقش ايفا کنند در اقتصاد مقاومتي؛ نخير، تجربهها و مهارتها ـ تجربههاي صاحبان صنعت، تجربهها و مهارتهاي کارگراني که داراي تجربه و مهارتند ـ ميتواند اثر بگذارد و ميتواند در اين اقتصاد نقش ايفا کند.»
« اگر ما انشاءالله بتوانيم بنيانگذاري کارهاي اقتصادي بر پايهي دانش را پيش ببريم و به وجه غالب اقتصاد کشور تبديل کنيم، اين نه تنها به کشور قدرت اقتصادي خواهد داد، بلکه قدرت سياسي هم خواهد داد، قدرت فرهنگي هم خواهد داد.»
«بايد کشورهاي اسلامي از لحاظ علم و فناوري پيشرفت کنند. گفتم غرب و آمريکا به برکت علم توانستند بر کشورهاي دنيا مسلط شوند؛ يکي از ابزارهاشان علم بود؛ ثروت را هم با علم به دست آوردند. البته مقداري از ثروت را هم با فريبگري و خباثت و سياست به دست آوردند، اما علم هم مؤثر بود.»
«از لحاظ کوتاهمدّت هم اعتقاد بنده اين که تحريمها هم ... با پيشرفت علم بىاثر ميشود... با نگاه علمى به مسائل کشور، و توجّه به علم، و پيوند دادن علم و صنعت و کشاورزى ... تحريمها بىاثر خواهد شد.»
(بيانات مقام معظم رهبري)
Android , iOS , Windowsphone , Symbian , Java, Mobile Review ,Learning