0

مثبت نگری

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

مثبت نگری
پنج شنبه 22 آبان 1393  7:01 AM

مثبت نگری

شاید شما هم متوجه شده ایدکه صحبت کردن در یک موقعیت اجتماعی برای شما تشویش بوجود می آورد.

در حالی که وقتی در برابر یک گروه یا در یک جایگاه حرفه ای صحبت می کنید که در واقع نسبت به اطلاعات و دانش خود در آن زمینه مطمئن هستید<ابدا با این مشکل مواجه نمی شوید.

هیچ به این مسئله فکر کرده اید که ممکن استاین مشکل به دوران کودکیتان مربوط باشد؟

برخورد پدر و مادرتانبا شما در این دوران چگونه بوده؟آیا همواره از طزف هر دو یا یکی از آنها بطور اساسی و حتی بصورت روزانه مورد نکوهش قرار نمی گرفتید؟

روانکاوان معتقد به تاثیر گذاری عمیق دوران کودکی در شکل گیری شخصیت فرد<در این باره می گویند:قطعا این مشکل ریشه در مسایلی دارد که در دوران کودکی پیش آمده است و تکرار آن باعث ایجاد ثبات در این زمینه در فکر و روان فرد شده است.

بنابراین ما باید بپذیریم نکوهش های پدر و مادر در زندگی بزرگسالی کودک تاثیر و نمود قابل توجهی خواهد داشت.اگر چه چگونگی این تاثیر و آثار آن برای ما کاملا مشخص نباشد.

آیا با مثبت نگری مثبت سخن گفتن و تاکیدات مثبت<می توان اعتماد بنفس لازم را برای ایجاد این تغییرات در خود بوجود آورد؟

پاسخ این سوال مثبت است.این روشها به ما کمک می کند به یک وضعیت مطمئن و پایدار ذهنی دست یابیم که در واقع اساس این تغییرات محسوب می شود.

متاسفانه ما معمولا خودمان را تخریب می کنیم که در نهایت باعث سخت تر و پیچیده تر شدن مشکلاتمان می شود.این روند بطور اتوماتیک اتفاق می افتد.یک مثال ساده از این نوع تخریب می تواند این تاکید باشد:من برآشفته و مضحک هستم!

بنابراین با کسب آگاهی بیشتر نسبت به آنچه انجام می دهیم<می توانیم با انتخاب راه های سودمند در رفتارمان تغییر ایجاد کنیم.قطعا نکوهش دایمی بچه ها<یک روش سودمند تربیتی محسوب نمیشود.بلکه پدران و مادرانی که معمولا بچه هایشان را مورد تشویق قرار می دهند<در واقع به موفق شدن آنها کمک می کنند.

بی تردید هر دو روش<نکوهش و تحسین در رفتار افراد تاثیر گذار است.اما بهترین روش تربیتی<بر تحسین رفتار خوب و چشم پوشی از رفتار نادرست مبتنی است.

در هر صورت<اگر کسی دوران کودکی خوبی نداشته<باید تلاش کرده و به خودش کمک کند و شرایطی فراهمسازد که با اعتماد بنفس کافی و با مجموعه گفتار و رفتار مثبت نگرانه بر آنچه میخواهد اتفاق بیفتد تاکید کند.

ایجاد تاکیدات جدیدی که بتواندشما را در دستیابی به اهدافتان کمک کند بسیار مهم است.شما باید این تاکیدات را چند بار در روز تکرار کنیدتا بالاخره به نتیجه برسند.

معمولا ایجاد مثبت نگری خود به حذف منفی نگری در کلیه سطوح زندگی می انجامد.

این تاکیدات می تواند اینگونه باشد:

-من خوشحال هستم.امروز من واقعا خوشحال هستم.

-من واقعا مورد توجه هستم و همه مرا دوست دارند.

-من بطور حیرت آوری در زندگی اجتماعی ام موفق هستم.

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها