0

ياوري: دايي اشتباه کرد

mohammadtorres
mohammadtorres
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 21972

ياوري: دايي اشتباه کرد
دوشنبه 19 آبان 1393  7:25 PM

اظهارنظر رئيس کميته آموزش مبني بر سرمربيگري محمود ياوري در تيم اميد، بهانه اي براي گفت‌وگو با اين مربي شد.

از هر نظر شرایط سرمربیگری در تیم امید را دارد. این در حالی است که یاوری پس از پایان کار را تیم فجرسپاسی با هیچ تیمی برای کار به توافق نرسیده است. جالب اینکه برخلاف انتظار ما که فکر می‌ کردیم او می‌ خواهد در دهه هشتم زندگی دیگر به استراحت بپردازد، خودش نظر دیگری دارد.

چه کسی است که آماده خدمت به کشورش نباشد؟

چرا آماده نباشم؟ آرزو دارم که به عنوان یک سرباز به کشورم خدمت کنم، فکر می‌ کنم هم سواد و هم تجربه این کار را دارم. من پیش از این هم سرمربی تیم‌ملی بودم. در سال 63 در جام ملت های آسیا 6 برد به دست آوردم و تیم ما 22 گل زد و فقط 2 گل خورد. فکر می‌ کنم تجربه کافی برای حضور در تیم امید را داشته باشد.

بهترین تیم تاریخ را داشتم

با نتایجی که گرفتم فکر می‌ کنم بهترین نتایج تاریخ را گرفتیم، این نتایج را در دور مقدماتی به دست آوردیم اما در آن زمان دبیرکل وقت فدراسیون فوتبال گفت که یک بازیکن را با خودم به جام ملت ها ببرم. من قبول نکردم و از تیم‌ملی کنار رفتم چون دوست نداشتم کسی بازیکنی را به من تحمیل کند.

در فدراسیون کارنامه من را نمی‌ بینند

من فکر می‌ کنم این گزینه ها که مطرح می‌ شود فرمالیته است و انتخاب ها جای دیگری انجام می‌شود. شما ببینید چه کسانی در انتخاب سرمربی تیم امید نقش دارند؛ معلوم است که این افراد کاری با ما ندارند.

مربی ها بلد نیستند شاگردی کنند

متاسفانه مربی های ما از روز اول می‌ خواهند سرمربی شوند، آن هم سرمربی تیم های بزرگ و پرطرفدار، معلوم هست که آنها کم می‌ آورند. من خودم مربیگری را با شاگردی آغاز کردم. از اولین جایی که مربیگری کردم تیم تیم شهربانی یا همان تیم دوم پاس بود که در لیگ 2 تهران بازی می‌ کرد. بعد از آن مربی تیم اصفهان و تهران بودم. 2 سال در تیم جوانان دستیار بودم و بعد از آن دو سال خودم سرمربی تیم جوانان شدم. امیر قلعه‌نویی هم شاگردی کرد و شما می‌ بینید که چه مربی موفقی است. او از مربیان بزرگ ایران کار یاد گرفت و حالا کارنامه اش از همه بهتر است. اما عده ای هستند که تا فوتبال باشگاهی را کنار می‌ گذارند، می‌ خواهند سرمربی تیم های لیگ‌برتری شوند. همین می‌ شود که نتیجه نمی‌گیرند.

دایی اشتباه کرد

اگر دایی کارش را از تیم کوچکتری از سایپا شروع می‌ کرد، الان بهترین مربی ایران بود. می‌ توانست در تیم های بسیار بزرگی مربیگری کند ولی چون این کار را نکرد به مشکل خورد.

احمدی نژاد نگذاشت سرمربی تیم‌ملی شوم

بعد از مربیگری علی دایی در تیم‌ملی کمیته فنی فدراسیون فوتبال من را به عنوان سرمربی تیم‌ملی انتخاب کرد، در آن زمان کفاشیان می‌ گفت یاوری گزینه من است و صددرصد سرمربی تیم‌ملی می‌ شود. اما داود احمدی نژاد برادر رئیس جمهور و خود ایشان نگذاشتند من سرمربی تیم‌ملی شوم.

کرانچار هم یکی مثل وینگادا

کرانچار مربی حرفه ای است و او هم مثل وینگادا روزی به ایران می‌ آید و بدون دستاوردی می‌ رود، من فکر می‌ کنم در رده ملی بهتر است مربی ایرانی انتخاب شود چون به کشورش عرق دارد، زمانی که من سرمربی تیم‌ملی بودم، زمان جنگ بود. یک گوش ما به رادیو بود تا ببینیم در جبهه های جنگ چه اتفاقی می‌ افتد و چشم به بازی بود. حالا بگویید کدام مربی خارجی برایش مهم است که مثلا در ایران چه اتفاقی می‌ افتد؟

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها