0

درس زندگی

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

درس زندگی
سه شنبه 13 آبان 1393  7:33 AM

درس زندگی

درس زندگی
بعضیافکرمیکننداگه شکست بخورندیعنی ب اخرخط رسیدن....وبایدبرن بمیرن.........باکسی حرف نمی زنند یه گوشه کزمیکنندوفقط ب شکست فکرمیکنند......اونامیگن شکست ب این معنی ک دیگه ب هدفمون نمیرسیم..........ساده لوح بودیم یادیگه باید تسلیم بشیم ............شکست ب این معنی نیستچون بایدازیه راه دیگه ب هدفم برسمساده لوحی نیست چون ب اندازه کافی جرات وجسارت داشته امتسلیم نمیشم چون چون واسه جبران این شکست میخوام بیشترتلاش کنم...................بعضی هاهم فکرمیکنند دقیقه۹۰یعنی تلاش دراخرین لحظه ولی ب نظرمن این جوری نیست دقیقه۹۰یعنی تلاش تااخرین لحظه تلاش همراه باصبرباعث میشه همه پیروزباشیم وازشکست های گذشتمون درس بگیریم پس چی شد؟؟؟؟شکست های گذشته یعنی کلید رسیدن ب پیروزی

پ.ن۱:یاراه ورسم همدلی رانیاموختیم...........یا/بنی ادم اعضای یکدیگرند/فقط شعریست برای تزئین کتاب ها وتابلوها

پ.ن۲:ازقدیم گفتن ادم دروغگووقتی واسه یه دروغ لنگ میمونه یه حرف راست میزنه.......اماچراباید دروغ بگی که بعدا همون یه حرف راستت روهم کسی باورنکنه............

پ.ن۳سلام ب همه دوستای گلم تاخیر من ذراپ کردن و سر نزدن ب وبلاگ های زیباتونو ببخشید اون دفعه هم توضیح دادم ب دلیل برداشتن ترم تابستانه مشغول خوندن دزس ها وپاس کردن واحدهای تابستانه ام هستم  درس زندگی - Bitrin.com

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها