0

معیار ازدواج شما چیست؟

moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

پاسخ به:معیار ازدواج شما چیست؟
سه شنبه 22 مهر 1393  1:39 PM

نقل قول salma57

سلام بر آبجی سلمای عزیز. 

عیدتون مبارک باشه. cheeky
میبینم که تو اتاق چت حسابی سرتون شلوغه. اگه ناهار میدید، منم بیام! wink

من یه چیزی تو این صحبتها متوجه شدم. 

اینکه آقایون دلشون میخواد همسری اختیار کنن که اول باایمان باشه. این که خیلی خوبه! خدا رو شکر که هنوز معیارهای اصلی ازدواج از بین نرفته زیاد! 

اخلاقش خوب باشه. عالییییی!

راستگو باشه. بهتر از این نمیشه!!

قانع باشه. آره خوب! باید واقع بین باشه و بیشتر از حد معمول و توان همسرش انتظار نداشته باشه! این چشم و هم چشمیها، قاتل بنیان خانواده هستش. نمیدونم برای هر مجلس یه لباس بخرن و برای هر مهمونی چند نوع غذا درست کنند و مبلمان خونشون به مد روز باشه و ... به نظر من خیلی نامعقول و خودخواهانه هستش. نمیدونم بعضی ها چه تصوری از ازدواج و همسر توی سرشون هست؟! فکر میکنن از خونه بابا باید برن به کاخ شاهنشاهی و ملکه اونجا بشن! نه، ازدواج به نظرم خیلی ساده تر از این چیزیه که ما ازش درست کردیم! به ساده ترین شکل اگه بخام بگم شاید این بشه که هم خونه آدم عوض میشه! انتظار نداشته باشیم که اتفاق شاقی رخ بده! زندگی کنیم برای دل خودمون نه برای حرف مردم...

جهیزیه داشته باشه. آقا پسرا هم اینجا دقت کنن که انتظار اونجوری نداشته باشن! من خیلی متاسف میشم وقتی میبینم یه مبلغ بسیار زیادی رو مثلا برای خرید یه حوله ی جهیزیه میدن!!! حوله، حوله هست دیگه! میخای باهاش خودتو خشک کنی، غیر از اینه؟!؟ حالا چه ده، پانزده هزار تومن چه ایکس هزار تومن! والله به خدا اسرافه! سخت نگیریم! دختر همین که یه سری وسایل ضروری زندگی در حد عرف بیاره، فکر کنم کافی باشه. مزه اش به اینه که یواش یواش پولتون رو جمع کنید و خودتون برین اون چیزی رو که دوست دارین بخرید. wink

مهریه اش کم باشه. باید معقول باشه! نمیخایم که برده خرید و فروش کنیم! انقدها بودن با مهریه های بالا که آخرش مجبور شدن از خیر مهریه بگذرن! خیلیها به خاطر مهریه های نامعقولی که قبول میکنن، زندان رفتن! از اون طرف هم، دیدم طرف مهریه اش یه سکه بوده! اینم به نظرم زیاد درست نیست. نه خیلی رومانتیک برخورد کنیم و نه خیلی رویایی! در دین ما، مهریه فقط یه هدیه است از طرف مرد به زن! همین.

زیبا باشه. زیباییشون باید تقریبا در سطح هم باشه و گرنه، دلزدگی میاره. به نظرم مورد مهمی هستش! 

توقع خونه مستقل نداشته باشه. مممممممم فکر نکنم الان دیگه خود پسرها هم مایل باشن مثل قدیم، عروس رو بیارن توی خونه ی خودشون!! خونه های الان انقد کوچیک هستند که! مسکن چیز واجبیه، امیدوارم طرح مسکن مهر و اینا خوب اجرا بشه و بهتر بشه و همه صاحب خونه بشن! مستاجری هم واقعا معظل بزرگیه! من که به شخصه از اسباب کشی واقعا بدم میاد! crying

ماشین نخواد. بابا اتوبوس واحد به این خوبی! دخترا ماشین میخاید چیکا؟!؟ فقط ترافیک و آلودگی رو زیاد میکنه! میخاید کار و کاسبی آژانسها رو کساد کنید! cheekywink

و .......  بقیه اش رو هم بگید، خوشحال میشیم! 

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 shayesteh2000 farhad6067
دسترسی سریع به انجمن ها