پاسخ به:معیار ازدواج شما چیست؟
دوشنبه 21 مهر 1393 2:27 PM
اهداف و آثار ازدواج
3- حفظ نوع بشر.
اینو من با مورد اول دو تا یکیش کردم!
4- داشتن فرزندان صالح.
به نظرم این یه چیز فطریه که خداوند در وجود همه آدما گذاشته: "داشتن فرزند" اونایی هم که "میگن بچه چیه؟! " فقط به خاطر بار زندگی و سختیهای بچه داریه که این حرفو میزنن!
در این مورد باید دوستانی که بچه دار شدن، بیان نظر بدن، که پدر و مادر شدن چه حسی داره؟!
هممون قصه های زیادی از فداکاری مخصوصا مادرها، برای بچه هاشون شنیدیم. این همه سختی و دردسر داشتن فرزند، آیا جز "عشق و محبت به اولاد" تفسیری داره؟
حتی اون پدر و مادرهایی که بچه اهل هم ندارن، باز هم نمیتونن ببینن یه خار تو پای بچشون بره! خیلی جالبه! تو بحرش که بری، میبینی پدر میره از صبح تا شب کار میکنه، اونم نه برای خودش، برای خانوادش! شاید سالی یه بار یه بلوز برای خودش نخره، اما نمیذاره آب تو دل بچه هاش تکون بخوره!
البته موارد استثنایی همه جا وجود داره، من دارم حالت نرمال و طبیعیش رو میگم!
یه چیز جالب هم اینه که، هر کس هر چقدر هم که بد باشه، چه در انتخاب همسر و چه در داشتن اولاد، دوست داره بهترین و صالح ترین رو داشته باشه! من خیلی دیدم که پسرهایی که اصلا مذهبی نیستند میرن و دختر مذهبی میگیرن! یا حداقلش دنبال اینجور دختری هستن! دختر چادری! من میگم دلیلش اینه که فطرت و اصل همه انسانها پاکه و همه به دنبال خوبی هستن! فقط بعضی ها راه رو غلط میرن...