0

معیار ازدواج شما چیست؟

moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

پاسخ به:معیار ازدواج شما چیست؟
پنج شنبه 17 مهر 1393  6:42 PM

نقل قول shayesteh2000

باعرض سلام وادب smiley سلام و عرض ادب خدمت شایسته عزیز. خوبی شما؟ cheeky صفا آوردین به تایپک.

به نظره من معیارها روی این موارد کلی میچرخه  البته باید سن و سواد را هم به این موارد اضافه کنید.

اخلاق ورفتار انسانی داشتن:  یعنی بتونه گذشت کنه  ،بتونه عصبانیت خودش رو کنترل کنه  ، بد خلق  نباشه کاملا موافقم. زندگی با یک آدم بداخلاق و عصبانی از جهنم هم بدتره!

معتقد باشه:                   ازنظر عقیده و ایمان به هم نزدیک باشن کاملا درسته. از نظر اعتقادی طرفین باید تقریبا در یک سطح باشن و این مساله خیلی اهمیت دارد و شاید سرآغاز بسیاری از اختلافات، اختلاف در همین زمینه باشد!

شغل:                         اگرم الان شغل تو دهن پرکنی نداره ولی اگر اهل کار باشه میتونه به درجات بالا بره بله. شغل لازم نیست که دهن پرکن باشه. اما نکته ای که هست اینه که مرد باید بتونه خرج و مخارج زندگی رو تامین کنه اونم از نوع حلال!

زیبایی:                       اندازه ای که به دله طرف  بشینه صد در صد موافقم. زیبایی جسم با یک بیماری و صانحه از بین میره؛ تنها زیبایی اخلاق و اعتقاده که ماندگاره!

خانواده :                    اصالت داشته باشن مال هرکجای ایران باشه ممممممممممممممممم! نه موافق نیستم! از این جهت هم باید تا حدی شباهت وجود داشته باشه. نقاط مختلف ایران آداب و رسوم متفاوت و چه بسا متضادی با هم دارند!!! 

فرهنگ :                    نزدیک به هم باشه بله. 

انس و عاطفه :            قلبش با احساس و عاطفه باشه درست می فرمایید. به نظر من هم عشق و دوست داشتن خیلی مهم هست. ازدواج نباید به خاطر ثروت و مدرک تحصیلی و موقعیت شغلی و شهرت و این جور چیزا باشه! اساس زندگی و ازدواج همون محبت و دوست داشتن هستش! اما در حد عاقلانه!!

چطوری متوجه بشیم  که این  معیارهایی که  میخواهیم  واقعا  در طرف  مقابلمون  هست ؟

به نظر من سخنرانیهای دکتر شاهین فرهنگ و حاج آقا دهنوی بسیار کمک خوبی در این زمینه هستند. راه حلهای خوبی در زمینه شناخت طرف مقابل، در اختیار ما قرار میدهند. 

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 shayesteh2000 amirali123
دسترسی سریع به انجمن ها