0

khodaeem1 مهمان مدیر پاسخگو

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:khodaeem1 مهمان مدیر پاسخگو
شنبه 5 مهر 1393  9:22 AM

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام   سلام از ماست آبجی سلما

با تشکر از زحماتی که برای بهتر شدن تالار تحت مدیریت خود می کشید. خسته نباشید. خواهش میکنم ممنون . سلامت باشین

من فقط یه پیشنهاد میدم. خواهش میکنم شما دو تا پیشنهاد بکنید (الکی گفتم cheeky)

به نظرم بهتره برای تالار گردشگری یه مسابقه بگذارید مثل تالارهای دیگه به این صورت که عکسی رو از یک محل گردشگری در ایران قرار بدین و از کاربران بخواهید نام محل رو حدس بزنند. (پست های کاربران هم به صورت غیر فعال باشه تا بقیه هم بتونن از فرصت حدس زدن استفاده کنند.angrycool البته قبلا چنین تاپیکی بود که آقای محمد98 ایجاد کردن بودن . باید با محمدجان که مسئول برگزاری مسابقات هستن هماهنگ کنم .

البته به نظرم چون تعداد مکانهای گردشگری ایران زیاد هست این مسابقه در هر روز برگزار بشه و در هر روز هم به قید قرعه به دو نفر امتیاز تعلق بگیره. ولی اگه زمان بر هست و وقت شما اقتضا نمی کنه میتونید تعداد دفعات رو کمتر کنید. برای استفاده بیشتر از مطالب تالار گردشگری توصیه ام اینه عکس ها حتما از تالارهای تحت مدیریت خودتون انتخاب بشن. البته هر روز برگزار بشه مشکلی نداره ولی به نظر من آخر هر هفته قرعه کشی بشه بهتره . ممنون از پیشنهاداتتون angry

با تشکر خواهش میکنم

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
amirali123 sayyed13737373 borkhar salma57 nazaninfatemeh omiddeymi1368 shayesteh2000 moradi92 namebaran ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها