0

AMIN1995 روی صـــنــدلـی دااااغ وبلاگ نویسان!!!

AMIN1995
AMIN1995
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 163

پاسخ به:AMIN1995 روی صـــنــدلـی دااااغ وبلاگ نویسان!!!
پنج شنبه 27 شهریور 1393  5:34 PM

نقل قول sayyed13737373

1-اگر مجرد هستید همسر آیندتون را با چه ویژگی هایی انتخاب می کنید؟من همیشه 3اصول برای خودم دارم در زمینه ازدواج -1-باوفا2-صادق3-دوست داشتنش واقعی باشه منظورم نه از سر بعضی مسایل...

2-ولایت مطلق فقیه با ولایت فقیه تفاوتش چیه؟در ولایت فقیه یکی از عواملی که موجب خطای فکری و اشتباه در امور می‏گردد اشتراک لفظی و تشابه الفاظ است. موضوع ولایت مطلقه نیز از جمله همین اصطلاحات است. ولایت مطلقه اصطلاحی است که هم در مباحث اعتقادی کاربرد دارد (که همان ولایت مطلقه الهی است) و هم در مباحث فقهی.ولایت مطلقه، در مباحث فقهی هیچ ارتباطی به بحث ولایت مطلقه الهی ندارد. معنای آن نیز چیز دیگری است. در فقه این مسأله مطرح بوده و هست که آیا فقیه تنها بر امور حسبیه ولایت دارد یا ولایت او اعم است؛ یعنی، به امور حسبیه محدود نیست بلکه می‏تواند در امور مختلف با تکیه بر معیارها و ضوابط موجود حکمی صادر نماید. بنابراین اساسا ذات و محدوده بحث ولایت الهی با ولایت فقیه دو خیر است و نبایستی این دو را با هم مخلوط کرد.(براساس تحقیق و منابع )

3-بسیجی هستید یا حزب الهی؟بسیجی

4-یه فرد از نظر افکار سیاسی باید چگونه باشه؟افکار باز و روشن درراستا منافع شخصی نباشد و به صلاح همه افراد و در جهت پیشرفت باشد

5-دو نفر از اشخاص شورای نگهبانو بدون این که تو اینترنت سرچ کنی نام ببر؟3تا یادمه آیت الله جنتی-آیت االه شاهرودی-کدخدایی

با خدا باش پادشاهی کن   بی خداباش هرچه خواهی کن

کاش صداقت داشتی....

ARLUX

تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها