رونمايي از نتبوك جديد گوگل
پنج شنبه 25 آذر 1389 5:36 PM
رونمايي از نتبوك جديد گوگل

گوگل امروز از نتبوك جديد خود كه با سيستم عامل كروم كار ميكند رونمايي خواهد كرد.
به گزارش از ايسنا، گوگل در سال 2009 اعلام كرد: يك نتبوك با سيستم عامل كروم به بازار عرضه خواهد كرد كه اين خبر نظر شركتهاي ايسر، دل و سايرين را جلب كرد اما هنوز هيچ شركتي بهطور رسمي توليد اين محصول را برعهده نگرفته است.
قرار است تنها 65 هزار دستگاه از اين نتبوك توليد و به دوستان و آشنايان گوگل فروخته شود؛ اين نتبوكها داراي پردازشگر اتم هستند و گمانهزنيها حاكي از آن است كه شركت ايسر تويد اين محصول را برعهده بگيرد.
نتبوكهاي آندرويدي سال 2011 در بازار

در حالي كه گوگل به طور محدود نتبوكهايي كه به سيستم عامل نوظهور آندرويد مجهز هستند را عرضه كرده، عرضه عمومي و انبوه آنها از سال 2011 آغاز مي شود.
به گزارش از فارس، در حال حاضر تنها عده اندكي از كارمندان گوگل و آشنايان آنها مي توانند به اين سيستم كاملاً تحت وب دسترسي داشته باشند و از آن استفاده كنند. اما قرار است دو شركت ايسر و سامسونگ از اواسط سال 2011 نت بوك هايي عرضه كنند كه مجهز به سيستم عامل كروم است.
آن دسته از صاحبان مشاغل، دانشجويان و متخصصاني كه از سيستم عامل كروم استفاده كرده اند، واكنش هاي ضد و نقيضي در اين زمينه از خود نشان داده اند و هنوز مشخص نيست آيا اين سيستم عامل موفقيتي كسب خواهد كرد يا مانند برخي ديگر از طرح هاي گوگل شكست خواهد خورد و سرمايه گذاري سنگين بر روي آن به جايي نخواهد رسيد.
گوگل مي گويد با ابداع سيستم عامل كروم قصد دارد شيوه سنتي از رايانه و سيستم عامل را متحول كند و به جاي آن كاربرد سيستم عامل هايي را متداول كند كه با اينترنت و سرويس هاي كلود پيوند خورده اند.
استقبال از اين ايده نزول تدريجي سيستم عامل هايي مانند ويندوز و مك را به همراه خواهد آورد.