0

خدابنده‌لو: به کاپيتاني فکر هم نمي‌کنم

lindhfvhidld
lindhfvhidld
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 3872

یک شنبه 1 تیر 1393  4:33 PM

مجيد خدابنده لو هافبک پيکان فصل پيش جزو نفراتي بود که به صعود اين تيم به ليگ برتر کمک زيادي کرد.

خدابنده لو فصل گذشته کايتان پيکان بود و بازي هاي خوبي براي اين تيم انجام داد. بعد از حضور رحمتي در پيکان حرف و حديث هايي در خصوص بازوبند کاپيتاني اين تيم در ليگ چهاردهم بوجود امد که گفت و گوي کوتاهي با اين بازيکن داشتيم:

*با حضور رحمتي حرف و حديث هايي در مورد بازوبند کاپيتاني مطرح شده فصل پيش تو کاپيتان بودي در اين فصل هم بازوبند را مي بندي؟

اول يايد بگويم از حضور سيد مهدي رحمتي در پيکان خيلي خوشحال هستم چون تيم ما قدرتمند تر مي شود و به او خوشامد مي گويم.آقا مهدي آنقدر بزرگ است که من به خودم اجازه نمي دهم در اين مورد حرفي بزنم.

*اما تو قديمي ترين بازيکن پيکان محسوب مي شوي؟

من به اين مساله فکر هم نمي کنم و به خودم اجازه نمي دهم در مورد کاپيتاني حتي فکر کنم. اميدوارم رحمتي در پيکان هم موفق شود و واقعا مي تواند به تيم ما کمک کند.

*شرايط پيکان را چطور مي بيني؟

خيلي خوشحالم به ليگ برتر امديم. به هر حال اين تيم ريشه دار است و فصل بعد مي خواهيم يک تيم قدرتمندتر داشته باشيم. جو صميمي و يکدستي داريم و اميدوارم بتوانيم نتايج خوبي بگيريم.

*هدف خودت براي فصل آينده چيست؟

مي خواهم اول در پيکان بازي هاي درخشاني انجام دهم و به تيمم کمک کنم.به تيم ملي هم فکر مي کنم و حضور همراه تيم ملي در جام ملت هاي آسيا يکي از اهداف من است و مي خواهم جزو نفرات اعزامي باشم.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها