0

دنبال قاچاق هستید، به سوپر محلتان سر بزنید!

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

شنبه 24 خرداد 1393  8:19 PM

محمدحسین جعفریان:

در میان اخبار داغ داعش و جام جهانی و مذاکرات هسته‌ای و... در این روزها، یک خبر بشدت هولناک و تکان دهنده به رسانه‌ها آمد و رفت، حیرتا که کک کسی هم نگزید!...

به خدا از چند روز پیش که این خبر را خوانده‌ام، حیرانم که در این مملکت چه خبر است؟ چرا کسی پاسخ درستی به مردم نمی‌دهد؟ چه دستهای پشت پرده‌ای در کار است؟ چطور اینقدر آشکار دارد از جیب مردم و بیت‌المال مسلمین دزدی می‌شود و همه تماشاگرند؟ هی خبر را می‌خوانم و باز می‌گویم حتماً اشتباهی شده! حتماً خبر تکذیب می‌شود! حتماً... اما مدت زیادی گذشت و همه رد شدند...
جناب حسین طلا یک هفته پیش به یکی از خبرگزاری‌های اصلی مملکت خبر عجیبی داده است. لازم است یادآوری کنم، ایشان از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی است. ایشان به فارسی ساده و روان گفته‌اند: سیگار «مالبرو» نه یک نخ در ایران تولید و نه یک نخ به صورت رسمی وارد نمی‌شود؛ یعنی هر جای مملکت این سیگار را می‌بینید، به صورت قاچاق وارد ایران شده... اما شگفتا که همین الان 16 نوع از این سیگار در ایران به فروش می‌رسد... ایشان با یک محاسبه ساده افشا کرده است؛ حدود هفت میلیارد نخ از این سیگار سالانه در ایران عرضه و مصرف می‌شود. به روایتی یعنی حدود 700 تریلی و هر تریلی حامل یک هزار کارتن و هر کارتن 10 هزار نخ سیگار... اگر این تریلی‌ها را با بارشان ردیف کنیم، یک صف 16 کیلومتری می‌شود... 16 کیلومتر تریلی با بار قاچاق سیگار مالبرو و هر سال بدون یک ریال پرداخت عوارض گمرکی و حق مردم و بیت‌المال، قاچاقی به بازار ایران می‌آید و به فروش می‌رود و خدا می‌داند قاچاقچیان آن چه دریایی از پول مردم را به جیب می‌زنند. همه هم هر روز می‌بینند، صدای کسی هم درنمی‌آید!
البته وقتی می‌گویند کالایی قاچاقی آمده، ذهن شما می‌رود به این سمت که اینها را با بار شتر و لنج و... از کوه و کمر و دریا و ساحل و... آورده‌اند، اما امکان ندارد این حجم را این طوری وارد کرد. در مغازه در سر کوچه‌ای هم دارند اینها را توزیع می‌کنند. کالای رسمی قاچاق را... ایشان می‌گوید: سیگاری که در شرکت دخانیات کشور و در خیابان قزوین تهران تولید می‌شود تا به بازار می‌رسد، جعبه‌های سیگار کلی له شدگی دارد و... اما 700 هزار کارتن سیگار مالبرو که هر سال وارد کشور و به بازار می‌رسد، حتی یک خش هم به آنها نیفتاده... من که دیگر دارم به قول جوان‌ترها «هنگ» می‌کنم! آخه یعنی چه؟ اینها را چه کسانی و از کجا وارد ایران می‌کنند؟ میلیاردها میلیارد پول مردم سالهاست به جیب چه کسانی می‌رود؟ چرا همه سکوت کرده‌اند؟... اگر اینقدر مملکت بی‌در و دروازه است، اگر کسی همین طور تریلی تریلی سلاح و هزار کوفت و زهرمار دیگر وارد مملکت کند، چه تضمینی هست نتواند... اینها که در هر ده کوره‌ای دارند فروخته می‌شوند، بدون کوچکترین مانعی، این چنین آشکار... خدا از پنهانهایش بخیر کند... محض رضای خدا کسی پاسخ مرا بدهد!

انتهاي خبر/ قدس آنلاين 
تشکرات از این پست
sayyed13737373 siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها