0

حلقه های انس و پژوهش هفتگی*با امتیاز ویژه صلوات*

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:حلقه های انس و پژوهش هفتگی*با امتیاز ویژه صلوات*
دوشنبه 26 خرداد 1393  10:15 AM

نقل قول sayyed13737373

نقل قول farshon 

سلام کاربر محترم و بزرگوار.

یک هفته فرصت هست که در مورد اکثر این خرافات صحبت بشه .

چی فایده که کسی بحثی درموردش نمیکنه؟

اولین روز خوب بود .اومدن گفتن وقت کم میاریم و از این حرفا ولی الان به سومین روز نکشیده جا زدن رفتن.

من تو موسسات همین حلقه ها رو اجرا میکنم و با استقبال خیلی ها روبه رو میشه و بحث و گفت و گو خیلی داغ میشه و همه نظر برای دادن دارن.

مثلا ماه پیش تو موسسه ای این حلقه ها رو اجرا کردم موضوعشم ازدواج و اثرات دیر ازدواج کردن بودش جوری افراد داشتن بحث میکردن که من به خودم گفتم این جلسه 3 یا 4 تا تلفات بدیمsmiley

یا دفعه قبل ترش در مورد وظیفه مادری و کار کردن بیرون از منزل مادر و نقش مادرتو خانواده بحث کردیم که اونم بحث داغی شد و تو مسجد بودیم از صدای بحث ما بزرگترها و خانوما هم اومدن وسط بحث یهو منم دیدم بحث داره خوب پیش میره جلوشونو نگرفتم خانوما طرف خودشونو میگرفتن و آقایون هی یه چیز مخالف میگفتن تا بالاخره بعد از کلی بحث و پایان وقت بحث یکی از استادان دعوت شده اومد و موضوع رو به صورت عقلی و علمی و شرعی توضیح داد و نتیجش این شد که آقایون با همسرشون خیلی خوب و خوش رفتار شدند و هنوزم که اون مسجد میرم خانوما کلی تشکر میکنن و میگن که از اون روز شوهراشون خیلی به فکر خانوماشون شدن و آقایون هم اسرار دارن که یه جلسه در مورد وظایف و ونقش پدر جلسه بذاریم.

بهتره ازهمین امروزبحثهاروشروع کنیم تاپایان هفته یه نتیجه گیری کلی هم انجام بشه

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh tahmores
دسترسی سریع به انجمن ها