شیرینی سیب با رویه کاراملی
پنج شنبه 22 خرداد 1393 10:21 AM

طرز تهیه شیرینی سیب با رویه کاراملی
| خمیر پفکی 1 بسته |
| سیب 4 عدد (متوسط - بدون پوست و هسته و نازک ورقه شده) |
| آبلیمو 2 قاشق چای خوری |
| شکر قهوه ای 150 گرم |
| دارچین 1 قاشق چای خوری |
| جوز 1/8 قاشق چای خوری |
| کره 3 قاشق غذاخوری |
| شیر 1 قاشق چای خوری |
| پودر شکر 75 گرم |
طرز تهیه:
در یک قابلمه سیب ها را بپزید تا نرم شوند. 100 گرم شکر قهوه ای، دارچین و جوز را اضافه کنید و به مدت 8 دقیقه بپزید. سپس از روی حرارت بردارید و یک قاشق غذاخوری کره را اضافه کنید تا داخل مواد ذوب شود و بعد اجازه دهید مخلوط خنک شود.
در این زمان فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.
خمیر را باز کرده و هرکدام را به چهار مربع کات کنید و روی هر نیم از خمیر ها یک قاشق مرباخوری از مخلوط را قرار دهید. خمیر ها را ببندید تا به شکل مستطیل های کوچک در بیایند. روی خمیر را به وسیله چاقو سه سوراخ بزنید.
شیرینی ها را روی سینی فر بچینید و به مدت 25 دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه دهید خنک شوند.

سپس در یک تابه کوچک دو قاشق غذاخوری کره باقیمانده را روی حرارت ذوب کنید و 50 گرم شکر قهوه ای و شیر را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید. بعد از روی حرارت بردارید و با وانیل و پودر شکر مخلوط کنید تا یکنواخت و صاف شود و بعد روی شیرینی ها بریزید و سرو نمایید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست