0

آلمان - غنا

hessamnice
hessamnice
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4099

آلمان – غنا ؛ نبرد دوباره بواتنگ ها
پنج شنبه 29 خرداد 1393  12:36 PM

سایت رسمی ویژه برنامه جام جهانی – تقابل ژرومه و کوین پرینس ، دو برادر با نام خانوادگی بواتنگ یکی از جذابیت های جام جهانی ۲۰۱۴ خواهد بود. 
به گزارش بیست چهارده ، تقابل دو برادر در گروه هفتم جام جهانی ۲۰۱۴ یک جدال جالب را رقم خواهد زد . ژرومه بواتنگ در سمت چپ خط دفاعی تیم ملی آلمان بازی می کند و کوین پرینس بواتنگ در میانه زمین برای تیم ملی غنا. این دومین باری خواهد بود که پس از جام جهانی ۲۰۱۰ ، این دو برادر در بازیهای جام جهانی رو در روی یکدیگر قرار خواهند گرفت.
پدر هر دو بازیکن غنایی است اما مادرهای آلمانی آنها با هم متفاوت است. یکی از ملیت پدرش دفاع می کند و دیگری از ملیت مادر. برادران بواتنگ پیش از این در بوندسلیگا و بازیهای بایرن و شالکه رو در روی یکدیگر قرار گرفته بودند اما تقابل در عرصه ملی جدال های جذاب تری خواهد بود. این دو برادر رابطه خوبی با هم دارند هر چند که اختلافاتی را هم پشت سر گذاشته اند. مثلا زمانی که تکل کوین پرینس روی بالاک باعث شد که کاپیتان اسبق تیم ملی آلمان مصدوم شود از جام جهانی باز بماند ، ژرومه او را سرزنش کرد.
دو برادر یکشنبه مجددا رو در روی یکدیگر قرار خواهند گرفت. ژرومه در حال حاضر در حال تمرین کردن برای ریکاوری از مصدومیت است اما بعید است که چنین بازی ویژه ای را از دست بدهد. 

.: آخر ای مولای من چندی به درگاهت شدم / در طریقت، از دل و جان پیرو راهت شدم :.

.: محو روی آن جمال پاک چون ماهت شدم / ذره ای گشتم ز خاک و زیر پاهایت شدم :.

تشکرات از این پست
mohammad98
دسترسی سریع به انجمن ها