0

پست مخترع ctrl + alt + del

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پست مخترع ctrl + alt + del
سه شنبه 23 آذر 1389  8:11 PM

مخترع ctrl + alt + del دیوید برادلی ، کد یکی از مشهور ترین کلید های ترکیبی جهان را نوشته است. ترکیب سه کلید Ctrl+Alt+Del که از قدیم به سلام سه انگشتی معروف است!

شاید او با صرف پنج دقیقه برنامه ایی نوشت که سالهای سال تمام کاربران کامپیوتر از ایده و اختراع او استفاده کرده اند : یکی از مشهور ترین کلید های ترکیبی شناخته شده ، یعنی ترکیب سه کلید Ctrl+Alt+Del .
فشار دادن همزمان این سه کلید در سیستم عامل DOS کامپیوترها را مجبور می ساخت restart شده و به اصطلاح بعضی ها خاموش و روشن شوند و دوباره بوت گردند. در سیستم عامل ویندوز هم کاربرد ویزه ایی برای آن در نظر گرفته که می توان از این طریق باز کامپیوتر را خاموش هم کرد.

خود برادلی می گوید: نمی دانستم این کار قرار است به نشانه ی از فرهنگ کامپیوتر تبدیل شود. من کار های خیلی زیادتری نسبت به Ctrl+Alt+Del انجام داده ام ولی متاسفانه و از بخت بد برای این یکی معروف شده ام!

 
 
تشکرات از این پست
hasan119
دسترسی سریع به انجمن ها