0

طرز تهیه دلمه بادمجان بقچه ای

 
zohre60
zohre60
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 149
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه دلمه بادمجان بقچه ای
چهارشنبه 7 خرداد 1393  7:06 PM

طرز تهیه دلمه بادمجان بقچه ای

مواد لازم  


•    6 عدد بادنجان

•    250 گرم گوشت چرخ‌کرده 

•    یک عدد پیاز متوسط 

•    جعفری خرد شده، 

•    نمک، فلفل‌سیاه

•    رب گوجه‌فرنگی 

•    ماست و سیر برای تزئین
 

این دلمه‌ها چی می‌گن؟ (2)


طرز تهیه 

1.    بادنجان ها را پوست بگیرید و ورقه ورقه کنید. سپس نمک بزنید و بگذارید آب تلخ خود را پس بدهد. پیاز را چهار گوش ریز خرد کنید و در روغن داغ به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

2.    آن را  از روی حرارت بردارید. گوشت، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید.  در آخر رب گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را اضافه کنید. 

3.    بادنجان ها را با حرارت ملایم سرخ کنید. بادنجان های آماده را به صورت ضربدری روی هم قرار دهید و از مواد گوشتی، وسط آن قرار دهید و به صورت بقچه بپیچید. این دلمه را با ماست تزئین و سرو کنید.
 


 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها