0

علم ورزش

alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

پاسخ به:علم ورزش
پنج شنبه 4 اردیبهشت 1393  7:35 AM

افراد سالمند باید ورزشهای عضلانی انجام دهند

انجام ورزش‌هایی که از تحلیل رفتن ماهیچه‌ها جلوگیری می‌کنند برای افرادسالمند ضروری است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بر اساس مطالعات جدید، هر چقدر افراد سالمند عضلات بیشتری داشته باشند، کمتر در معرض خطر مرگ قرار می‌گیرند.

در این مطالعات، محققان اطلاعات مربوط به 3600 فرد سالمند را تجزیه و تحلیل کردند. این افراد مردان بالای 55 سال و زنان بالای 65 سال بودند. برای انجام این تحقیقات، محققان تست‌هایی برای اندازه‌گیری‌ حجم عضلات گرفتند. نتایج نشان داد در بین افرادی که حجم عضلات بیشتری داشتند، مرگ و میر کمتری اتفاق افتاده بود.

پرفسور کارلامانگلا از دانشگاه کالیفرنیا می‌گوید: " ما باید بیشتر به فکر افزایش حجم عضلات باشیم تا کم کردن وزن. " نتایج این تحقیقات در مجله آمریکایی پزشکی منتشر شد.

پیش از این تنها رابطه BMI با مرگ اندازه گیری می شد. BMI میزان چگالی نسبی بدن را نشان می‌دهد. با این حال در مطالعات جدید اهمیت افزایش حجم عضلات مشخص شد.

بنابراین انجام ورزش‌هایی که به بیشتر شدن عضلات کمک می‌کند به اندازه‌ی کاهش وزن اهمیت دارد به خصوص در سنین بالا، جلوگیری از تحلیل رفتن عضلات بسیار مهم و موثر است.

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها