0

علم ورزش

alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

پاسخ به:علم ورزش
چهارشنبه 3 اردیبهشت 1393  4:47 PM

هاشمیان: مدیران معاینات پزشکی پیش فصل را جدی بگیرند

رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال با تاکید به جدی گرفتن معاینات پیش از فصل چهارم رقابت‌های لیگ برتر توسط بازیکنان، می‌گوید: بازیکنان فاقد گواهی پزشکی سلامت حق عقد قرارداد با هیچ باشگاهی را نخواهند داشت.

دکتر احمد هاشمیان در گفت و گو با خبرنگار علم ورزش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: طبق آیین نامه مسابقات، پیش از شروع فصل چهاردهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال، تمام بازیکنان موظف هستند معاینات پزشکی را برای اطمینان حاصل کردن از سلامت خود انجام دهند. این موضوع باید به طور جدی توسط کسانی که در هیات‌های فوتبال مسئول ثبت قرارداد هستند پیگیری شود تا هیچ بازیکنی بدون داشتن گواهی پزشکی وارد مذاکره با باشگاهی نشود.

وی افزود: معاینات پزشکی پیش از فصل مقدم بر هر گونه توافق نامه رسمی است حتی در قوانین فیفا نیز به این مساله به صورت جدی توصیه شده است لذا تمام مدیران باشگاهها برای رعایت حقوق مادی و معنوی باشگاه خود باید از انجام هرگونه توافق، یا ثبت سندی بین باشگاه و بازیکن پیش از انجام معاینات پزشکی امتناع کنند، در غیر این صورت باشگاه بر اساس آیین نامه فیفا، حتی اگر بازیکنی به دلیل آسیب دیدگی نتواند در رقابت‌های لیگ برتر یا دسته یک بازی کند، موظف است تمام حق و حقوق بازیکن را پرداخت کند.

رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال همچنین ادامه داد: معاینات پزشکی پیش از فصل بازیکنان، معاینات تخصصی است که تمام مراکز صلاحیت انجام آن را ندارند، بنابراین توصیه می‌کنم بازیکنان برای انجام معاینات به مراکزی که صلاحیت انجام کار پزشکی را ندارند، مراجعه نکنند. معاینات باید بر اساس استانداردهای اعلام شده فیفا و کمیته‌ی پزشکی فدراسیون فوتبال صورت بگیرد.

وی در پایان گفت: در ایین نامه مسابقات به تبع آیین نامه فیفا آمده است که تمام باشگاهها هنگام عقد قرار داد باید از بازیکنان تعهد بگیرند که موظف به تبعیت از تمام قوانین مبارزه با دوپینگ هستند، در چنین شرایطی اگر بازیکنی دچار تخلف شد، علاوه بر کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال، باشگاه مربوطه نیز می‌توانند با بازیکن خاطی برخورد انضباطی داشته باشد. بنابراین موضوع الزام تبعیت بازیکنان، کادر فنی وکلیه عوامل باشگاه از قوانین مبارزه با دوپینگ در ضمن قراردادها باید ذکر شود تا باشگاه از این مساله لطمه نخورد.

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها