0

••• ♣♣♣ آلبوم خاطرات راسخون ♠♠♠ •••

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:••• ♣♣♣ آلبوم خاطرات راسخون ♠♠♠ •••
چهارشنبه 27 فروردین 1393  2:40 PM

سلام ممنون از مبحث خوبتون

راستش خاطره من بر میگرده به 7-8 ماه پیش زمانی که فرم ارسال پیامک رایگان رو تو نمایشگاه قران تهران تحویل غرفه راسخون دادم.روابط عمومی میگفتن که پیامک فعاله ولی من به هیچ کس نمیتونستم پیامک بدم.خلاصه همه جور کاری اقای کیانی انجام دادن تا این پیامک فعال بشه ولی نمیشد.رمز عبورم رو گرفتن و خودشون از حساب کاربریم پیامک زدن و گفتن مشکلی نداره ولی به محض اینکه من میخواستم پیامک بزنم نمیشد.یه روز زنگ زدن و IP کامپیوتر را چک کردن وگفتن احتماالا از اونه ولی بازم درست نشد.خلاصه یعنی بنده خدا هر روز یه راه حلی میگفتن ولی درست نمیشد.یه روز بر حسب اتفاق یه پیامک زدم به گوشی یکی از دوستانم که ایرانسل داشت و اون موقع دیدم که پیامک ارسال شد .تعجب کردم و به اقای کیانی خبر دادم که به ایرانسل میفرسته ولی به همراه اول نمیفرسته .تا اینکه یه روز که فکر کنم حدود یک ماه ونیم میشد که درگیر این پیامک بودن زنگ زدن وگفتن که حتما گوشی هایی که شما بهشون پیامک میزنین پیامک های تبلیغاتیشون رو بستن و چون این پیامک یه جور پیامک تبلیغاتی حساب میشه برای همین به پیامک ارسال نمیشه.تا چند وقت من روم نمیشد برم به روابط عمومی به خاطر اینکه انقدر اذیتشون کرده بودم و البته هنوزم هروقت میخوام اسم پیامک بیارم یاد اقای کیانی و زحماتی که کشیدن وپیگیری هایی که میکردن میفتم

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
mahmood_3074 siryahya AliFanoodi farshon takround shokraneh tahmores salma57 khodaeem1 f3080h517 borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها