0

انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها

rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

پاسخ به:انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها-1393
چهارشنبه 12 آذر 1393  3:32 PM

نقل قول ria1365

ممنون از جوابگویی

بهرحال شما برادر عزیزم بعنوان مسول وبلاگها کارتون زیاده و هروز با هزارنفر مثل بنده گفتگو میکنید و شاید وقت زیاد برای بازبینی وبلاگها در هر هفته نباشه و وبلاگهایی که شما قبلا رصد کردید بنظرتون موفق تر بیاد و این موضوع شاید شاید تو انتخابها دخیل باشه

منم بعنوان یه کاربری که حق نظر دادن و البته انتقاد و پیشنهاد داره نظرمو به شما برادر بزرگوارم گفتم و اولشم گفتم اگه حق هست نقد رو از منتقدش بپذیریذد و در جهت رفعش بر ایید

منم مثل اکثر دوستان سابقه وبلاگ نویسی نداشتم و بار اول بود و انتظار برنده شدن رو هم نداشتم ولی وقتی رتبه و امتیاز وبلاگم رو گفتید خوشحال شدک که بین 17 تای اول هستم و باید بکوشم در جهت رفع مشکلاتش که صد البته در این راه نظر کارشناسی شما رو هم به دیده جان میپذیرم

بهرحال کار خوبی بود که انجام دادید و کاربرا هم در اجر معنویش سهیم شدند انشالله در انتخاب وبلاگها مسابقات و هفتگی سایر عوامل غیر ضروری رو دخیل نکنید تا بقیه انگیزه برا تلاش در سایت رو از دست ندهند

ولی خدا قوت به همه شرکت کنندگان و اینم بدونید هممون در پیشگاه سیدالشهدا برنده شده ایم و اگر بکوشیم راه و روش اون حضرت رو ادامه بدهیم برنده ایم

زیر سایه مرتضی علی و مادرم ام ابیها باشید.

سید رسول ایمانی

خیلی ممنون از شما

بله بنده همیشه از نقد و پیشنهاد استقبال میکنم ، امیدوارم با همراهی و پیشنهادات شما و دیگر کاربران عزیز بتوانیم در بهبود فعالیت بخش وبلاگ کوشا باشیم .

ان شا الله شما و همه کاربران عزیز ،  زیر سایه الطاف خداوند و ائمه اطهار سلامت باشید

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 ria1365 zare58 salma57 rasekhoon_m sayyed13737373 moradi92
دسترسی سریع به انجمن ها