0

انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها

zare58
zare58
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2180

پاسخ به:انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها-1393
سه شنبه 11 آذر 1393  7:56 PM

دوست عزیزی که همین طور داری همه را ازدم تیغ می گذرونی

بزرگوار معمولا وقتی بی عدالتی در داوری پیش میاد که برای طرفین سودی داشته باشه (امیدوارم که این موضوع رو قبول داشته باشین)

حالا بفرمایید داوران مسابقه چه نفعی میتونن از کسانی که نمیشناسن ببرند؟؟(بنده هیچ نسبتی با هیچ کدوم از این بزرگواران ندارم حتی همشهری هم نیستیم)

بعد هم منظور من از تاثیر گذاری مطلب زیر سوال بردن وبی اهمیت بودن کار شما ودوستان دیگه نبود نظرم به عنوان یک مخاطب بود.گاهی یک عکس به همراه یک مطلب خیلی جذاب هست  وگاهی یک عکس حتی نیاز به مطلب نداره.واین به سلیقه افراد بر میگرده.وربطی به داوری نداشت نظرم رو گفتم  داوران بارها اعلام کردند تالیفی بودن یکی از ایتم ها بود و موارد دیگه ای هم بود فقط شما تمرکز کردید روی پست تالیفی.

بزرگواری فرمودند که من کارهای کشوری واستانی انجام دادم دوست عزیز من اولین بارم بود که وبلاگ دارشدم اونم مشترک با دخترم بود واز راسخون یاد گرفتم به اندازه شما حرفه ای نیستم اما در مورد مطالبی که فرمودید حتی بلد نیستند رنگ سفید مطالب رو درست کنند باید عرض کنم رنگ سفید مطالب برای جذابیت بیشتر بوده برای همین همرنگ تم نشده.

دوست خوبم از اخلاق حرفه ای بدور شما خیلی زحمت کشیدید وهمه دوستان  ولی چه خوب بود به داوری احترام میذاشتید .

دوست عزیزی که گفتند بنده حرف شعاری می زنم من فقط نیت خودم را گفتم و فکر کردم دوستان هم این نظر را دارند  حالا نیت ایشون فرق می کرد بنده  از شون عذر میخوام که تعمیم دادم به ایشون.

دوستان بزرگواران قرار نیست توی همه مسابقات برنده باشیم هدف  آشنایی با فرهنگ ائمه بود.وارزشش خیلی از 50000تومن بیشتر وحیفه که  اجر خودتون را ضایع کنید.وبرد این مسابقه رو بکام برندگانش تلخ کنید(اگه شما جای ما بودید وما این طور موضع میگرفتیم شما چیکار میکردید؟؟؟)احترام به قوانین وداوری احترام به خودمونه یادمون نره.

با آرزوی موفقیت برای همه دوستان

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست . . .
(حضرت علی علیه‌السلام)

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 amin5530 hossein201273 salamat595 rasekhoon_weblog sayyed13737373 ria1365
دسترسی سریع به انجمن ها