در انجام دادن كارها 1
دوشنبه 11 فروردین 1393 12:48 AM
راوي :همرزم شهيد
منبع :سايت ساجد
اواخرسال 1363 مامومريتي به ما محول شد . من به عنوان كاين عقب جناب ياسيني بودم و مسئوليتم دادن سمت و ارتفاع و موقعيت هواپيماي مهاجم دشمن به خلبان كابين جلو بود . در اين ماموريت با يك فروند هواپيماي «اف -4 » براي فراري دادن و يامقابله با حمله احتمالي هواپيماهاي دشمن درفضاي كشورمان مشغول گشت زني بوديم . از پايگاه همدان به پرواز در آمده بوديم و در محورهاي جنوب غربي با سرعت 400 نات در حال پرواز بوديم كه از طريق رادار زميني اعلام كرد : - از رادار به گشت شماره يك ! از رادار به گشت شماره يك ! -رادار به گوشم - گشت شماره يك ! تعداد 12 فروند هواپيماي دشمن به سمت شهر كرمانشاه در حال پرواز هستند . احتمالا هدفشان شهر و پالايشگاه كرمانشاه است . - رادار! سمت ، ارتفاع و سرعتشان را به ما بده ! تا بريم به طرفشان . حرفش با رادار تمام نشده بود كه من برگشتم و گفتم : - جناب سرگرد! ما كه تك فروندي هستيم و كاري از دستمانبر نمي آيد ، در معادلات جنگ هوايي هم نمي گنجد با يك فروند هواپيما به جنگ 12 فروند بروي؟! در جوابم گفت :- آنها كه نمي دانند ما تك فروندي هستيم ، اين را خودمان مي دانيم . اگر متوجه بشوند كه به طرفشان مي رويم احتمالا از ترس فرار مي كنند .
سمت پروازي را تغيير داده و به سوي هواپيماهاي دشمن كه رادار اعلام كرده بود سمت گرفتيم . با سرعت به پيش مي تاختيم كه رادار دوباره اعلام كرد: - چهار فروند از آنها در 50 مايلي شما در حال نزديك شدن به شهر هستند.
ما به پيش مي رفتيم و رادار لحظه به لحظه موقعيت هواپيماهاي دشمن را اعلام مي كرد كه جناب ياسيني گفت:
در حالي كه به سمت هواپيماهاي دشمن به پيش مي رفتيم ، لحظه به لحظه با رادار تماس مي گرفتيم و موقعيت تازه شان را جويا مي شديم كه از طريق رادار اعلام شد: - آنها تغيير مسير داده و در حال فرار به سمت خاك خودشان هستند . در حالي كه هواپيما يمان غرش كنان از بالاي دره ها و دشت ها مي گذشت جناب ياسيني گفت : - نگفتم هواپيماهاي عراقي از ترس فرار مي كنند . البته اين امر بر مي گردد به اراده خداوند كه افعال انسان هم از آن ناشي مي شود . ما فقط بايد به خدا اتكا داشته باشيم .
- جناب سرگرد! حق با شماست . - در اين جنگ ، ما با محاسبات رياضي كار نداريم . اصلا با عقل هم جور در نمي آيد كه يك فروند هواپيما بتواند 12 فروند از هواپيماهاي دشمن را فراري بدهد .
(سرهنگ خلبان محمد نعمتي ، شهيد عليرضا يا سيني)
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست