0

هنر در اسلام

like77
like77
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 514

پاسخ به:هنر در اسلام
شنبه 2 فروردین 1393  1:53 PM

سوالات اساسی در وقت اضافه

این شبها

شور، شعف، غرور و افتخار

ساعت24 :22بهمن به وقت ایران 

و من روبروی تلویزیون محو حماسه مردم ایران هستم.برنامه بعدی با نام "این شبها"برای بسیاری از مخاطبان آشنا و برای بسیاری دیگر کاملا ناآشنا و غریب است.موضوع برنامه "ولایت فقیه"است. مجری برنامه از تاخیر فراوان از کارشناس محترم عذرخواهی می کند.این برنامه تا ساعت 1،15 نیمه شب به طول می انجامد.ادامه این برنامه و موضوع حیاتی به فردا شب یعنی 23بهمن ماه سپرده می شود ومن تا فردا شب چشم به راه  هستم.

23بهمن ماه،ساعت23:35 تا24:35 دقیقه بامداد

امشب نیز قسمت دوم از بحث "ولایت فقیه "ادامه می یابد و من دوباره باجسمی خسته از این پلکهای سنگین هزار بار خواهش و تمنا می کنم تا پایان برنامه با من همراهی کنند. چه پلکهای صبور و چشم های مهربانی هستند!

آیا پخش این برنامه های خوب در سحرگاهان ونیمه های شب به معنای جفا در ادای حقوق معنوی جوانان نیست؟

25بهمن ماه،ساعت 1:25دقیقه بامداد تا 2نیمه شب

بار دیگر این خوابگرد شبانه مشغول مطالعه و نگارش بود که شبکه دوم سیما هم در مقابلش خودنمایی می کرد ناگهان برنامه ای مذهبی با موضوع حجاب و جوانان از سلسله نشست های "شب های روشن" آغاز شد.

تلویزیون

همراهی این برنامه با گزارش و مصاحبه بی پرده با جوانان و پاسخ های قانع کننده کارشناس محترم برنامه را بسیار دلنشین کرده بود.بسیار مبهوت  و مانند گنگ خواب دیده  این برنامه را تا به انتها دنبال کردم هیچ اثری از تکراری بودن در آن ندیدم. تنها افسوسی عمیق در دل سیاه شب از سینه ام خارج شد که این زمان کدام مخاطب آگاه و جوانی بیدار و یا هوشیار ویاسرحال و آماده شنیدن وآموختن است. آیااین به معنای جفا در ادای حقوق معنوی جوانان نیست؟ چرا سوالات اساسی جوانان که در روز روشن زندگی او پدید می آید در دل سیاه شب باید طرح و پاسخ داده شود؟و او از شنیدن پاسخ محروم باشد؟و با این  سوالات و انتظارات بار دیگر به انتظار فردای روشنتری نشستم.

ناوشکن جماران

شور ،شعف،غرور وافتخار

ساعت00:30بهمن به وقت ایران و من روبروی تلویزیون محو حماسه حرکت مواج ناوشکن "جماران"  بر پهنه نیلگون خلیج همیشه فارس هستم .برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو تمام می شود و من به شبکه یک باز می گردم. راس ساعت 24 تکرار برنامه "این شبها"آغاز می شود.گویا این جریان به انزوا نهادن معنویت در سیما و تکرار آن در جدول نامناسب پخش همچنان ادامه می یابد!

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها