با پیو (Pave) آشنا شوید
سه شنبه 15 بهمن 1392 12:15 PM
جوانان این روزها با چالش های متعددی نظیر بازپرداخت وام تحصیلی و بیکاری روزافزون روبرو هستند. پیو یک پلتفرم آنلاین واقع در نیویورک آمریکاست که درصدد است به جوانان کمک کند استعدادهای خود را شکوفا سازند.
پیو منابع مورد نیاز را در اختیار جوانان آمریکایی قرار می دهد تا به دنبال آرزوهای خود بروند و از اشتغال در حرفه های دیگر خوددداری کنند. کار پیو این است که دریافت کنندگان کمک ها را با گروهی از حامیان مرتبط می سازد که منابع مالی لازم را در اختیار آنها قرار می دهند. تفاوت وام های پیو با سایر وام ها این است که اگر در پایان یک دوره 10 ساله سودی حاصل نشود بازپرداخت وام نیز صورت نخواهد گرفت.
پیو که در سال 2012 راه اندازی شد با نظری ساده کار خود را آغاز کرد: «هرکس زمانی موفق میشود که توانایی و استعداد جوانی خود را با منابع و عقلانیت افراد مجرب در هم آمیزد.» پیو بودجه خود را از سرمایه گذاران خصوصی ودریافت بخضی از کمک های گردآوری شده آنلاین تامین می کند.
پیو قرارداد حقوقی مبتکرانهای را برای پیشنهاددهندگان و حامیان مالی تهیه کرده است. پرداختها و خدمات پیو با کمک کارشناسان و بر اساس استانداردهای صنعتی انجام میشود. برای استفاده از خدمات پیو کافی است، هدف کمپین و نحوه مصارف منابع را مشخص کنید. عموماً حامیان مالی کمپینها به ایدههایی کمک مالی میکنند که هدف و برنامهای شفاف داشته باشند. برای این کار میتوانید از امکانات تارنمای پیو برای بارگذاری ویدئوها، عکسها و غیره استفاده کنید. بدون تردید استفاده از این امکانات میتواند بهتر نظر حامیان مالی را جلب کند. برای نمونه یکی از کارآفرینان به نام «زیم» ایده خود را چنین معرفی کرده است: «در آینده من امیدوارم محصولاتی را بسازم که بر توانمندسازی مصرفکننده متمرکز باشد و سلامت آنها را توسط خودشان تضمین کند. با کمک پیو توانستم پروژه ادغام نانوتکنولوژی، سنسورها و جواهرآلات را به پیش ببرم تا ابزارهای توانمندی قابل پوشیدن را برای سلامت نسل بعدی خلق کنم.»
تارنما: http://www.pave.com
بـازم با گریه خوابم برد بـازم خواب تــــو را دیدم
دوباره....
چقدر غمگینم و تنـــها چقدر می خوام که باز بـارون بباره
بزن بــارون ببار آروم بروی پلکای خسته ام
بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم