پاسخ به: تحلیل بورس با اعتدال
دوشنبه 7 بهمن 1392 10:54 PM
با سلام
امروز آخر وقت صف فروش عجیب ثغرب که ناشی از جو روانی بازار تشکیل شده بود در آنی جمع شد و حجم بالایی هم نسبت به روزهای گذشته معامله شد که تعدادی هم اضافه کردم تا میانگین خود را کم کنم ولی بیان چند نکته و یادآوری آن را لازم می دانم :
هدف از خرید و فروش هر سهمی کسب سود می باشد ولی آیا به هر دلیلی باید سهام ارزنده خود را حراج نمود ؟؟ در این سهم حد ضررم فعال شد و در دو روز کاری گذشته حتی یک سهم هم نفروختم و بهترین راه موجود کم کردن میانگین می باشد چراکه p/e سهم در سطح بسیار مطلوبی قرار دارد و حتی بدون افزایش و تعدیل هم نمی توان از جذابیت آن بسادگی گذشت و از آن خارج شد.
در ماه گذشته طبق مصوبه هیات دولت برای جبران قسمتی از افزایش قیمت مصالح مصرفی در واحدهای در حال ساخت مهر حداکثر تا 1میلیون ريال به قیمت تمام شده هر متر مربع افزوده شد که با توجه به حجم بالای فعالیت ثغرب در پروژه های مسکونی مهر خصوصا پروژه پونک می تواند بازدهی مناسبتری داشته باشد.
این شرکت در حال انعقاد قرارداد بسیار عظیمی با کاربری تجاری اداری مسکونی بوده که ارزش امروز این پروژه در شهر زنجان بدون احتساب تورم سالیانه بیش از 2000میلیارد ريال می باشد و که تضمین بسیار قوی برای ادامه روند مناسب سودسازی این شرکت در سنوات آینده است.
بیشترین سود تقسیمی در بین هم گروهی ها را ثغرب داشته و نکته مهم دیگر آنکه پرداخت سود از چند روز بعد از برگزاری مجمع شروع شده که در این بازار اکثریت شرکتها از فرجه قانونی 8 ماهه خود استفاده می نمایند که بنظر اتفاق خوشایندی است خصوصا برای افراد کم سرمایه و از خواب بیشتر آن جلوگیری می گردد و نشان از نقدینگی قابل توجه این شرکت دارد.
با این سهم و کلا این گروه بخاطر ارزشمندی بالای آنها و اصلاح قابل توجه در روزهای گذشته باید سهامداری نمود و در بازه بلندمدتی مطمئنا بازدهی خیره کننده ای خواهند داشت و یکی از گروههای پیشروی بازار در سال آینده گروه انبوه ساز خواهد بود که از نظر ای حقیر ثغرب و ثشرق جذابیت های منحصر بفردی دارند.
اسطوره صنعت بورس وارن بافت :
<<فرقی نمی کند که می خواهم سهام (stocks) بخرم یا جوراب (socks) ، من دوست دارم کالای با کیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم >>