پاسخ به: تحلیل بورس با اعتدال
سه شنبه 1 بهمن 1392 2:45 PM
با سلام
منفی و مثبت جزئی از ذات بازار هستند پس نه از منفی آن بترسید نه از مثبت آن خوشحال و ذوق زده شوید
بازار در ماههای گذشته دجار خریدهای هیجانی که بخاطر ورود نقدینگی و افراد بی تحلیل بود شد و در روزهای گذشته هم با شایعات بی پایه دچار نوسانات زیادی گردید که البته اصلاح شاخص را واقعا لازم می دانم چون تا اصلاح خوبی انجام نگردد رشدی هم نخواهیم داشت.
ذات بازار بورس بلند مدتی است و ورود با دید کمتر و کوتاه مدتی مطمئنا ریسک سرمایه شما را افزایش خواهد داد و برای بازدهی معقول و مناسب حتما می بایست سهامداری نمود و با تحلیل و پایبندی به اصول صبر و تحمل داشت.
این روزها و نظایر این را هم در این سالها بسیار دیده ایم و مواقعی بود که امید به آینده و کسب بازدهی اندک هم آرزو بود ولی دیدید که همان شاخص زیر 10هزار واحد تا 89 هزار واحد هم رشد کرد و افزایش قیمتهای در سهام را در این یکسال و نیم بارها شاهد بودیم ولی فقط افرادی که صبر و حوصله داشتند از این افزایش 8 برابری شاخص بهره مند شده اند .
در خرید هر سهمی اول تحقیق و بررسی کنید و برای خود حد ضرر و حد سود و بازه معاملاتی تعیین نمایید که بهترین روش اختصاص بیش از 60 % کل سبد به سهام بلندمدتی و حدود 30 تا 40 % آن را هم به سهام میانمدتی می باشد .
در بازار امروز اخباری را می شنویم که ماهها و سالها منتظر شنیدن آن بودیم و از اثرات عمیق این اخبار در حوزه سیاسی و اقتصادی را در ماههای آینده شاهد خواهیم بود و به نظر این حقیر بیشترین زیان را این روزها فروشندگان سهام بنیادی خواهند داشت چون در روزهای آینده مطمئنا بازار تغییر مسیر خواهد داد و خیلی ها را جا خواهد گذاشت پس بازهم تاکید دارم اسیر جو شایعات و نوسانات مقطعی نشوید چون این روزها هم تمام خواهد شد و در سال آینده منتظر رسیدن شاخص به 150 هزار واحد هستم و بهترین گزینه خرید را سهام کمتر رشد کرده و با فاند می دانم.
اسطوره صنعت بورس وارن بافت :
<<فرقی نمی کند که می خواهم سهام (stocks) بخرم یا جوراب (socks) ، من دوست دارم کالای با کیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم >>