0

BIOS مادربرد

 
golami1223
golami1223
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : آبان 1389 
تعداد پست ها : 683
محل سکونت : بوشهر

استفاده در مناطق مختلف جغرافیایی
چهارشنبه 17 آذر 1389  7:36 AM

استفاده در مناطق مختلف جغرافیایی

گسترش تدریجی استفاده از تلویزیون در کشورهای جهان.      ۱۹۳۰ تا ۱۹۳۹      ۱۹۴۰ تا ۱۹۴۹      ۱۹۵۰ تا ۱۹۵۹      ۱۹۶۰ تا ۱۹۶۹      ۱۹۷۰ تا ۱۹۷۹      ۱۹۸۰ تا ۱۹۸۹      ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۹      اطلاعاتی موجود نیست
شمار دستگاههای تلویزیون به ازای هر 1000 نفر در جهان

[ویرایش] محتویات

[ویرایش] آگهی و تبلیغات

از زمان راه اندازی تلویزیونهای تجاری در ایالات متحده آمریکا در سال ۱۹۴۰، این تلویزیونها بیشتر جهانگیر شدند و متدهای رایج و عمومی برای فروختن محصولات از هر نوعی، مخصوصا کالاهای مصرفی از طریق تبلیغات تلویزیونی رواج یافت. قیمت‌های آگهی‌ها و تبلیغات در آغاز توسط معیار نیلسون تعیین می‌شد.

 

 

[ویرایش] تهیه برنامه

انجام و تهیه برنامه‌های تلویزیونی که برای عموم مردم پخش شود می‌تواند به روشهای متفاوت بسیاری انجام شود. بعد از تولید مرحله بعدی بازاریابی و انتقال محصولات به بازارهایی است که برای استفاده از آن باز هستند. این کار بطور نمونه در دو سطح اتفاق می‌افتد:

  1. ""اجرای اولیه""یا ""پخش اولیه""- یک تولید کننده برنامه‌هایی از یک یا چند قسمت تولید می‌کند و آن را از یک ایستگاه یا شبکه که برای آن محصول هزینه پرداخت کرده و یا مجوزی برای پخش آن اخذ شده‌است، پخش می‌کند.
  1. ""بازپخش""- این واژه‌ای است که بطور گسترده‌ای برای توصیف استفاده مجدد از برنامه ها(بعد از پخش اولیه) بکار می‌رود. این کار شامل بزپخش در کشور تهیه‌کننده یادر سطح بین‌المللی است که ممکن است توسط تولید کننده انجام و مدیریت شود یا نشود.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها