0

فوتبال کشور در این روزها

mahdizakeri
mahdizakeri
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 530

پاسخ به:فوتبال کشور در این روزها
جمعه 9 اسفند 1387  12:33 PM

پاول ندود هافبك اهل جمهوري چك تيم فوتبال يوونتوس ايتاليا اعلام كرد در خاتمه رقابتهاي فصل جاري براي هميشه از فوتبال خداحافظي مي‌كند.

وي بعد از شكست يك بر صفر تيم يوونتوس برابر چلسي در رقابتهاي جام قهرمانان باشگاه‌هاي اروپا به وب سايت يوفا گفت:-هنوز از بازي كردن فوتبال لذت مي‌برم اما با توجه به وضعيت بدني و شرايط روحي ام، مي‌فهمم كه زمان خداحافظي فرارسيده و بايد فضا را براي بازيكنان جوانتر فراهم كرد . آنها سزاوار فرصت بيشتري هستند.>
ندود تصريح كرد:-صرفنظر از نتيجه‌اي كه يوونتوس در اين فصل از رقابت‌هاي جام قهرمانان كسب كرده يا در سري ‪ A‬باشگاههاي ايتاليا بدست خواهد آورد، قصد دارم در پايان فصل از فوتبال خداحافظي كنم.>
وي افزود:-تصميم من قطعي است و فكر نمي‌كنم نظرم عوض شود. زمان خداحافظي من فرا رسيده است.>
ندود ‪ ۳۶‬ساله در فصول ‪ ۲۰۰۶-۲۰۰۷‬و ‪ ۲۰۰۷-۲۰۰۸‬هم قصد كناره‌گيري از فوتبال را داشت اما به اصرار مسوولان يوونتوس قراردادش را تمديد كرد.

هافبك اهل چك يوونتوس در سال ‪ ۲۰۰۳‬موفق شد توپ طلاي فوتبال اروپا را از آن خود كند. وي در سال‌هاي ‪ ۲۰۰۲‬و ‪ ۲۰۰۳‬نيز توانست به همراه يوونتوس قهرماني در رقابت‌هاي سري ‪ A‬را تجربه كند.

ندود همچنين در بين سال‌هاي ‪ ۱۹۹۴‬تا ‪ ۹۱ ،۲۰۰۶‬بار براي تيم ملي جمهوري چك بازي كرده است.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها