پاسخ به:hessamnice روی صــنـدلـی داااغ!!!
شنبه 16 آذر 1392 11:20 AM
با سلام خدمت همه دوستان.امیدوارم روزهای داغی رو با هم سپرس کنیم( حالا مگه این زمستون میذاره!!!!
)
نقل قول AliFanoodi
1.خودتون رو برای دوستان معرفی نمایید بنده حسام آزادگان هستم، 18 ساله ، متولد تهران، ساکن رشت و البته پشت کنکوری
( دعا کنید )
2.چه طوری شد که در راسخون عضو شدین؟ راستشو بخواین برای اولین بار در مدرسه (حدود 3 سال پیش) بروشورهای تبلیغاتی راسخون رو دیدم و از دوستم که اینا رو پخش میکرد پرسیدم که چیه که اونم گفت یک سایت فرهنگی.ولی من پیگیر نشدم که از سایت راسخون دیدن کنم.به هر حال گذشت تا خرداد امسال که دنبال دانلود آنتی ویروس بودم که ناخواسته وارد راسخون شدم و بعد از اتمام کارم تازه متوجه شدم.گفتم حالا که اومدم بذار ببینم اینجا چه خبره.حکایت عشق در یک نگاه بود که من از راسخون خوشم اومد.از همه بیشتر از انجمنش، چون یه مدت در فیسبوق بودم ولی اون چیزی نبود که من میخواستم.منظورم نوع روابط و موضوع های گفتگو است که باب میل من نبود.دلیلش هم به خاطر قانون نداشتن است.حال خدا رو شکر در یک انجمن فرهنگی عضوم ک ه خیلی خوشحالم.اهههههه چقدر حرف زدم!!!!
3.نظرتون در مورد سایت راسخون؟ فکر کنم در بالا توضیح دادم ولی در مجموع باید بگم که جای خالی آن حس میشد.یک سایت فرهنگی که در همه ابعاد و موضوعات مطلب دارد.
4.صندلی داغ را در پیشبرد اهداف راسخون چه طور می بینید؟ متاسفانه من جز 2 بار در این برنامه شرکت نکردم و از همه عذرخواهی میکنم.فکر میکنم فرصت خیلی خوبیه برای آشنا شدن با هم.
.: آخر ای مولای من چندی به درگاهت شدم / در طریقت، از دل و جان پیرو راهت شدم :.
.: محو روی آن جمال پاک چون ماهت شدم / ذره ای گشتم ز خاک و زیر پاهایت شدم :.