املت فنجانی
شنبه 4 آبان 1392 10:00 AM
خوردن املتی که داخل گوجهفرنگی است شاید عجیب بهنظر برسد اما شیوه متنوعی از طبخ غذاست که لذت خوردن آن را چندین برابر میکند. این دستور تهیه همچنین با قارچ، پنیر، فلفل و هر چیز دیگری که فکر میکنید میتواند در کنار گوجهفرنگی و تخم مرغ سرو شود، عالی خواهد بود.
درست کردن این املت حداکثر 15 دقیقه از وقت شما را خواهد گرفت.
مواد لازم:
|
مارچوبه |
2 ساقه |
|
ژامبون گوشت |
2 ورقه |
|
گوجه فرنگی درشت و سفت |
1 عدد |
|
تخم مرغ |
1 عدد |
| پنیر صبحانه |
50 گرم |
|
روغن |
به مقدار لازم |
|
نمک |
به مقدار لازم |
|
فلفل |
به مقدار لازم |
طرز تهیه: