پاسخ به:ویژه : تبانی در فوتبال ایران !
چهارشنبه 24 مهر 1392 6:12 PM
با سلام
پرسپولیس بخاطر هواداران بی شمارش همیشه توی دید بوده و هوادارا از این تیم بازی های خوب میخوان. چند سالی هست که تیم پرسپولیس اسیر حواشی متعدد شده و موفق نبوده. جاهایی هم داورها از خجالتش در اومدند. اگر برنامه نود 2 هفته پیش رو دیده باشید آقای فردوسی پور از دایی پرسید اینکه میگید قهرمانی به طرف سپاهان غش کرده یعنی با سپاهان تبانی کرده؟؟؟ دایی در جوابش گفت نه آقا بنگاه های شرط بندی باعث این قضاوت شده. و کینه قبلی از دایی
شما فرمودید هیچی چیزی مشخص نیست . در حالی که اصلا نیمدونید مدارک آقای دایی چی بوده و آقای علیپور چه تحقیقاتی انجام داده . و متاسفانه همیشه این وسط تیم پر طرفدار پرسپولیس متهم میشه برای این که میخواد حقش رو بگیره.
نظر شما رو به این خبر جلب میکنم.
من با نظرت موافقم اما نظرت کمی مایل به پرسپولیس بوده اینکه داورها در حق پرسپولیس ظلم کرده اند خب شکی نیست اما یادت هست پرسپولیس در مقابل ملوان در فینال چطور قهرمان شد با اشتباهات داوری !!! این قضاوتهای ناعادلانه در فوتبال ایران همواره به همه تیم ها ضرر زده و چرا هیچ رسیدگی ای نشده دلیلیش فقط میتواند یک جمله باشد شاید پای خیلی از بزرگان گیر باشد ...
اما در مورد علی دایی :

نذر کردم اگر نیایی پیاده از یادت بروم