0

اخبار مربوط پرسپولیس

mohammad7890b
mohammad7890b
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 116

پاسخ به:اخبار مربوط پرسپولیس
چهارشنبه 6 شهریور 1392  12:38 PM

پروين: هدايتي به درخواست پيشکسوتان نه نگفت

عضو کميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: از فردوسي‌پور گلايه دارم چون اين آقا هرچه مي‌خواهد مي‌گويد اما من از او مي‌پرسم تو از کجا مي‌داني هدايتي مدرسه و مسجد نساخته و دست محرومان را نگرفته؟

علي پروين اظهار داشت: من يک‌بار حرف‌هاي خودم را زدم و ديگر دوست نداشتم درباره ماجراي خلعتبري، پرسپوليس و عجمان حرف بزنم، اما ديدم در حق اين بنده خدا، هدايتي ظلم مي‌شود.

به گزارش فارس ، وي افزود: آقايان؛ اين وسط به من چيزي نمي‌رسد، اما حمايت نکردن از حق نامردي است. من اين را مي‌گويم همه اين را بدانند، حسين هدايتي به درخواست پيشکسوتان، مو سفيدان و اهالي فن فوتبال باشگاه پرسپوليس نه نگفت و مردانگي کرد و با هزار زور پول خلعتبري را داده اما حالا جالب است پول داده، کتک هم بايد بخورد؟

وي افزود: بخش‌هاي کارشناسي را دوست دارم اما خواهش مي‌کنم نادانسته در مورد هرکاري قضاوت نکنيد چون اين کار دور از انصاف است. بنده خدا به خاطر صدها مسئله که يکي از آنها خليج هميشه فارس است به در و ديوار زد و اين چک را جور کرده اما از آن موقعي که چک را داده، آقايان فقط هدايتي را مي‌زنند. من به دنبال حمايت کورکورانه نيستم ولي چون با چشمان خودم ديدم که چطور زحمت کشيده، مي‌گويم حداقل انصاف را رعايت کنيد.

پروين خاطرنشان کرد: آقاي فردوسي‌پور عزيز که ما هم خودت و هم برنامه‌ات را دوست داريم، تو از کجا مي‌داني هدايتي کار خير نکرده و مدرسه و مسجد نساخته؟ تو از کجا مي‌داني هدايتي دست بدبخت و بيچاره‌ها را نگرفته است؟ اما من مي‌دانم. اين کار را کرده و شايد اين وسط يکي دو نفر جا مانده که شما هم هر چه دوست داري به اين بدبخت مي‌گويي، پس حمايت از بخش خصوصي کجا رفته؟ چه کسي در اين فوتبال يک ريال به ديگري مي‌دهد؟ کم ياد بياوري. هدايتي در استيل‌آذين، ملوان، همين پرسپوليس و خيلي جاهاي ديگر که من مي‌دانم اما شما نمي‌دانيد، کمک کرده ولي متاسفانه مي‌خواهيد يک‌طرفه او را از بين ببريد. هدايتي از فوتبال کنار کشيده بود.

وي ادامه داد: يکي از نفراتي که به عشق پرسپوليس و هوادارانش به او رو انداخت که به اين تيم کمک کند، من، آقاي دايي و رويانيان بوديم. اما او نه نگفت. به خدا شرمنده‌اش شده بوديم. حالا در يک رسانه مي‌خواهند او را مجازات کنند. ما بايد از بخش خصوصي حمايت کنيم و حرف آخر آقايان عزيز هيچکس در اين مملکت يک ريال به ديگري مفت و مجاني نمي‌دهد اما هدايتي اين کار را کرده آن هم به عشق پرسپوليس، خليج هميشه فارس و ايراني و ايراني و پرسپوليسي، نه چيز ديگر. من اميدوارم که قدر اين افراد را بدانيم چون فراري دادن و زدن آنها هنر نيست.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها