رونمایی از لکسوس GX 2014
دوشنبه 4 شهریور 1392 2:34 PM
![]()
دقیقاً چند ساعت پس از معرفی تویوتا لندکروزر 2014، کمپانی لکسوس از مدل فیسلیفت شده خودروی شاسیبلند لوکس GX 460 رونمایی و قیمت آن را برای فروش در آمریکا اعلام کرد. این خودرو با جلوپنجره همیشه آشنای کمپانی لکسوس، چراغهای جلوی LED، چراغهای حرکت در روز (DRL)، و چراغهای مهشکن LED به بازار میآید.
|
|
|
|
|
|
همانطور که ملاحظه میشود، از نمای عقب، چراغ بال عقب و سپر عقب این خودرو مجدداً طراحی شده است. همچنین، رینگهای 18 اینچی شش پره از دیگر آپشنهای جدیدی است که در این شاسیبلند دوستداشتنی به چشم میخورد.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
از نمای داخلی، صفحه نمایش لمسی 8 اینچی، کنسول وسط با طراحی جدید، داشبورد با طرح چوب، و سیستم Infotainment به روزرسانی شده از جمله آپشنهای این شاسیبلند فیسلیفت شده هستند. گفتنی است، سیستم هشدار نقاط کور و سنسور پارک عقب از دیگر امکاناتی است که در مدل 2014 در نظر گرفته شده است.
![]()
این لکسوس شاسیبلند با داشتن یک موتور V8 به حجم 4.6 لیتر میتواند 301 اسببخار نیرو در دور موتور 5,500 دور بر دقیقه تولید و آن را از طریق گیربکس 6 سرعته ECT-i به چرخها منتقل سازد. بنا بر ادعای کمپانی لکسوس، مصرف سوخت مدل GX 460 بهینهسازی شده است؛ به گونهای که به ازای هر 100 کیلومتر رانندگی در شهر و بزرگراه به ترتیب 18 و 14 لیتر بنزین مصرف میکند.
![]()
به گفته کمپانی لکسوس، اگرچه قیمت پایه GX 2014 از 49,085 دلار شروع میشود، اما قیمت مدل لوکس این خودرو که به سیستم مسیریاب ماهوارهای و سیستم تعلیق تطبیقی مجهز است، چیزی در حدود 60,715 دلار برآورد شده است که البته در این قیمتها هزینه 910 دلاری تحویل خودرو لحاظ نشده است.
.: آخر ای مولای من چندی به درگاهت شدم / در طریقت، از دل و جان پیرو راهت شدم :.
.: محو روی آن جمال پاک چون ماهت شدم / ذره ای گشتم ز خاک و زیر پاهایت شدم :.