تاج: کيروش کفاشيان را مقصر نميداند
رئيس سازمان ليگ گفت: کيروش در صحبتي که با من داشت گفت کفاشيان را مقر لغو اردوها نميداند.

مهدي تاج پس از جلسه با کادر فني تيم ملي در غياب کارلوس کيروش در خصوص غيبت سرمربي تيم ملي در اين نشست اظهار داشت: اتفاقا کيروش هم از لغو اردوهاي تيم ملي ناراحت بود و ديروز تماس گرفت که جلسهاي با هم داشته باشيم اما ظاهرا حال ايشان خوب نبود و به جاي او آقايان سيموئز و نمازي آمدند. قرار است فردا کيروش را ببينم و برنامههاي نهايي را با او چک کنيم.
به گزارش فارس، تاج تاکيد کرد: برگزاري اين جلسات به اين معنا نيست که به نفع کارلوس کيروش يا به نفع من رقم بخورد. ما هم از لغو اردوي تيم ملي ناراحت هستيم و تا 4 هفته آينده برنامهها را اعلام کردهايم.
رئيس سازمان ليگ فوتبال ايران در خصوص اينکه با لغو اين اردوها خيلي از باشگاهها ناراحت هستند که چرا برنامه به صورت کامل به آنها ابلاغ نميشود، گفت: تنها مشکلي که در همين مباحث داريم ارائه برنامه بلندمدت است لغو اردوها کار ما را دچار مشکل کرده و اگر اردوهاي تيم ملي لغو نشود ميتوانيم برنامه بلندمدت ارائه کنيم.
وي در خصوص اظهار نظر نمازي مبني بر اينکه با برنامه جديد قطعا نميشود برنامه ليگ را تا پايان فصل اعلام کرد، گفت: البته قرار است اردوهاي تيم ملي را در برنامه پيشنهادي بگنجانيم تنها اردوي تيم ملي از 14 تا 23 مهر است که کادر فني تيم ملي 9 روز بازيکنان را در اختيار خود ميخواهد البته از 18 آبان تا 29 آبان نيز در خصوص بازگشت از تايلند نيز برنامهها را ميگنجانيم. من فکر ميکنم تيم ملي تا نيمفصل دو اردو را در نظر گرفته و قصد دارد اين اردوها منظم برگزار شود.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا کيروش کفاشيان را مقصر لغو اردوها ميداند يا خير، گفت: خود کيروش در صحبتي که با من داشت لغو اردوها را متوجه کفاشيان نميداند و بايد پذيرفت که در همه جاي دنيا حکومتها تيم ملي را حمايت ميکنند. چون ما سازمان ليگ هستيم و بايد درآمد کسب کنيم و خودمان هم خرج کنيم.
تاج در ادامه صحبتهايش تاکيد کرد: ديديد که سازمان ليگ بر برگزاري مسابقات در خانه تيمها اصرار دارد و بهترين بازيکن اخلاق و بازيکن فني را هم انتخاب ميکنيم.
رئيس سازمان ليگ در مورد اظهار نظر درودگر مبني بر اينکه برنامههاي اين سازمان بايد با منجمها هماهنگ شود، گفت: اگر لغو اردوها پيش نميآمد اين اتفاقات نميافتاد اما همين امروز هم نمازي اينجا بود و شايد اگر او برنامه جديد را نميگفت نميتوانستيم 4 هفته آينده را هم برنامهريزي کنيم. حرف حرف درستي است که برنامهريزي بايد بهتر شود اما فکر ميکنم اين اظهار نظر توسط آقاي درودگر بوده و ايشان هم شوخي کرده است.
وي در پايان گفت: مثلا تيمها براي سفر به خيلي از شهرها دچار مشکل هستند و در همين انزلي اگر تيمي بخواهد رفت و آمد کند بايد دو روز را نظر بگيرد محدوديتها در اينجا زياد است ولي بايد برنامهريزي مدونتر پيش برود.