0

هواداران رئال مادرید

samadpour
samadpour
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 316

ايكر :"‌مشكلي براي دست دادن با مورينيو ندارم "
چهارشنبه 16 مرداد 1392  7:51 PM

ايكر كاسياس ، دروازه بان رئال در مورد مسائل مختلف پيرامون رئال صحبت كرد . وي گفت كه مشكل شخصي با مورينيو ندارد و اگر امشب با او رو در رو شود ،‌بدون هيچ مشكلي " دست " مي دهد . وي همچنين كريتسيانو را بهترين بازيكن دنيا دانست و از خردي بيل استقبال كرد . 
پيش فصل :"‌خيلي خوب بود . خوشحال و اميدوار هستم . انگيزه زيادي براي شروغ فصل داريم و مي خواهيم به بهترين فرم ممكن برسيم كه براي مادريديسموها خوشايند بود . "‌
نيمكت نشيني با مربي سابق :"‌اين هم يك تجربه ديگر براي من بود . تازه شروع فصل است و انگيزه زيايد بردن چالش ها ، بازيهاي جديد و رقابت هاي جديد دارم و به گذشته توجهي ندارم . "
رابطه با مورينيو :"‌خودم را از او زخم خورده نمي بينم . ديلي وجود ندارد . در سالهاي اخير اتفاقات خوبي هم رخ داد و هميشه با محبت از او ياد مي كنيم ،‌نه هيچ چيز بيشتر . مشكلي وجود ندارد . اگر با او مواجه شوم ،‌بي هيچ مشكلي دست مي دهم چرا كه احترام وجود دارد . :"
تيم :"‌جدا از بحث اسپانيايي تر شدن ،‌تيم بازكينان جذابي را آورده است كه عقبه و آينده بزرگي دارند . 4-5 بازيكن زير 21 سال اسپانيا كه قهرمان اروپا شدند را داريم و به بازيكنان جوان آكادمي اعتماد كرديم كه اين تلفيقي از برنامه جديد باشگاه است . تلفيقي متفاوت با سالهاي گذشته اما اين ها بازكيناني هستند كه مي خواهند خودشان را اثبات كنند و توانايي هايشان را نشان دهند . "
تمديد كريستيانو :"‌آمار مشخص هستند . نمي شود حرف ديگري در اين باره زد . چهار سال در باشگاه بود ، 200 و چند بازي داشت و 200 و چند لگ زد . آمارش فوق العاده هستند و از نظر من بهترين بازيكن دنياست . "‌
بيل :" نمي دانيم رسمي مي شود يا نه . در طول روزهاي اخير خيلي صحبت شده است . سال گذشته بحث در مورد مودريچ بود و امسال نوبت بيل است . خوزه آنخل و مدير سعي مي كنند بهترين ها را بياورند . بايد گفت كه تيم در همه پست ها منسجم است و مسلما اگر بازيكني مثل بيل بيايد ،‌خوشامد مي گوييم . "‌
نيمار و مسي :"‌بازيكنان خوبي هستند كه توسط اينيستا و ژاوي تغذيه مي شوند . باشگاهي هستند كه با يك خريد خوب قوت گرفته اند اما رئال نيز هم سطح بارسا ظاهر شده است. "‌

تشکرات از این پست
hessamnice
دسترسی سریع به انجمن ها