آنجلوتي :"كريستيانو بدون شك تمديد مي كند "
چهارشنبه 16 مرداد 1392 5:51 AM
كارلو آنجلوتي حتم داد كه قرارداد كريستيانو با رئال تمديد مي شود و از سويي پاسخ حرفهاي ويلاش بواس در مورد بيل را داد .
برايتان خشم ويلاش بواس از اين كه در مورد بيل صحبت كرديد ، قابل درك است ؟
در مورد بيل صحبت نمي كنم چرا كه او ناراحت مي شود و دوست ندارم كه يك مربي ناراحت شود . من چيز خاصي نگفتم و ترجيح مي دهم در اين باره صحبت كنم . وقتي ناراحت شده ،ديگر در موردش صحبت نمي كنم .
نگران تمديد كريستيانو نيستيد ؟
به نظرم او و باشگاه در اين باره آرامش دارند . خود بازيكن مي خواهد تمديد كند و باشگاه هم موافق است . به همين خاطر مشكلي نمي بينم .
نمي دانيد كريستيانو چه زماني تمديد مي كند ؟
حقيقتا نمي دانم چرا كه اين مربوط به بازيكن و باشگاه است . نمي دانم چه زماني تمديد انجام مي شود اما مطمئنا كريستيانو با رئال تمديد مي كند .
تقابل با چلسي يك بازيخ اص است ؟
بله ،دو سال د راين تيم بودم . رابطه خوبي با همه بازيكنان و هوادارانشان دارم . يك بازي پيش فصل مهم است چرا كه مقابل يك تيم قوي بازي مي كنيم و تست خوبي براي آمادگي بدني ما پس از تمريناتي است كه داشته ايم .
رئال به بيل نياز دارد ؟
گفتم كه صحبت نمي كنم چرا كه در مادريد نيست . تيم قوي و جوان است و از تيمي كه دارم راضي هستم .
حرفهاي مورينيو عليه رئال برايتان قابل درك بود ؟
مقابل يك تيم قوي بازيم ي كنيم ،نه مورينيو . براي ما مهم است كه خوب بازي كنيم و بيشترين تلاش خود را داشته باشيم . مي خواهيم از نظر بدني بهتر شويم چرا كه بايد به زودي شروع كنيم .
از پيش فصل راضي هستيد ؟
بله ، سخت تلاش كرديم . مشكلي نيست . بازيكناني كه مصدوم بودند ،بهتر شده اند و به نظرم فصل را خوب شروع مي كنيم .
كاكا را چطور مي بينيد ؟
خوب تلاش مي كند . بايد از نظر قواي بدني بهتر شود . به چندين هفته نياز دارد اما سخت تلاش كرده و راضي هستم . به نظرم بازي خوبي مقابل اورتون داشت و مي خواهد بهتر شود .
نگران رفت نپه په در اين تابستان هستيد ؟
باو او صحبت كردم . بازيكن بسيار مهمي است چرا كه كي مدافع بسيار خوب ، با شخصيت و باتجربه است . به نظرم امسال با ما خواهد بود .
بين اين رئال و تيم پارسال چه تفاوتي وجود دارد ؟
مقايسه مشكل است چرا كه تازه چندين روز است كه شروع كرده ايم . در پايان فصل مي شود مذاكره كرد .