0

طرز تهیه پلوی پیازچه با مرغ

 
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : مرداد 1390 
تعداد پست ها : 3539
محل سکونت : قزوین

ماهی شکم پر
شنبه 12 مرداد 1392  12:41 PM

مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر 
 

ماهی (قزل آلا یا ماهی سفید معمولا)  1 عدد
گشنیز خرد شده 250 گرم
پیاز خرد شده 1 عدد

گردو 50 تا 100 گرم
ادویه، نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم

تمبرهندی به میزان لازم (به دلخواه شما) به جای تمبر هندی می توان از لیمو یا نارنج استفاده کرد

سیر خرد شده 250 گرم


طرز تهیه ماهی شکم پر:
- ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
- سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.
- پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.
- درب ظرف را می بندیم. بعد از 10 دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از 2 تا 3 دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.
- مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.
- در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
- سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.
* نکته :
- به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده کرد.
- به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده کرد.

منبع:www.wikipg.com   

منتظران مهدی آگاه باشید!  

 

 حسین را منتظرانش کشتند...

تشکرات از این پست
khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها