0

خورش فسوجن کشک (تفرش)

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81087
محل سکونت : تهران

خورش فسوجن کشک (تفرش)
شنبه 22 تیر 1392  4:24 PM

خورش فسوجن کشک (تفرش)

خورش فسوجن کشک (تفرش)

فسوجن کشک، همان خورش فسنجان است که به گونه‏ هاي مختلف در تفرش درست مي ‏شود. در واقع به جاي رب ‏انار از ماست يا کشک استفاده مي‏ شود.

 

گاهي به جاي گوشت مرغ يا گوسفند از گوشت اردک، غاز يا کبک نيز استفاده مي ‏کنند.

 

 

 

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

کشک                                                2 پيمانه

فيله مرغ                                            500 گرم

مغز گردوي ساييده                             200 گرم

پياز رنده شده                                    1 عدد

سير                                                 5 حبه

نمک، فلفل، زردچوبه                        به ميزان لازم

 

طرز تهيه:

* سينه ي مرغ را به قطعات متوسط خرد نماييد و با پياز رنده شده و چند حبه سير، مقداري زردچوبه، فلفل و روغن تفت دهيد تا آب پياز و مرغ بر چيده شود.

* در اين هنگام مغز گردوي پودر شده را ريخته، بعد از چند بار هم زدن، 1 ليتر آب اضافه نماييد تا گوشت پخته شود.

* بعد از يک ساعت، کشک را اضافه نموده و شعله را ملايم نماييد تا گردو به روغن بيافتد و گوشت مرغ کاملا پخته و حالت ريش ريش پيدا کند.

* خورش را در ظرف کشيده و با برنج سرو کنيد.

 

نکته:

در صورتي که خورش هنوز به روغن نيفتاده است و مرغ پخته است، بهتر است که مرغ را خارج نموده و اجازه دهيد تا خورش غليظ و جا افتاده شود و سپس مرغ پخته را به خورش اضافه نماييد.

انرژي کل: 2600 کيلو کالري

 

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها