0

اتاق چت راسخون

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:((¯`»._.«¦¤¦ اتاق چت كاربران راسخون ¦¤¦»._.«´¯))
پنج شنبه 2 خرداد 1392  9:58 AM

نقل قول mey212

نقل قول salma57

آقا ميثم تريبون آزاد در چه حاليه؟

قبلا گفته بودم كه تريبون آزاد خوبيه ولي به شرط اينكه زود به زود به روز بشه. من يه نظر دادم بعد از دو روز تاييد شد ديگه نظر ندادم. يك كم مبحث داغ انتخاب كنيد و زود به زود تاييد كنيد داغ تر ميشه. البته اين نظر شخصي منه.

راستي شما هم از همكاران راسخوني هستيد. درست حدس زدم؟

سلام  ممنونم بازم از اینکه نظرتون در مورد تریبون ازاد گفتید ممنون

در مورد اینکه می گید پستا دیر تایید میشه باید بگم که من پستا را همون موقع می خونم بعضی پستا از نظر محتوایی یا کلا تکراری که ما مجبوریم حذفش کنیم بعضی پستا را هم اگه تایید کنیم برچسب جانب داری از ی گرو ه خاص به ما زده میشه و و اما اگر نظر خوبی دارید که میتونه تریبون را داغ تر وجذاب تر کنه من استقبال می کنم چون همیشه چند تا فکر کنار هم بهتر از یک نظر ویک فکر اگه قصوری از طرف بنده بوده شما به بزرگوار ی خودتون باید ببخشید .

با تشکر از حسن نظر شما به تریبون ازاد

كلا در مورد بحث هاي سياسي اينكه آدم احتياط بكنه و به مصاديق نپردازه بهتره. بيشتر به تعريف برنامه ها و نظريه ها پرداخته بشه. ولي در بعضي بخش هاي سايت (سياست) چون نظرات كاربران بدون تاييد مياد گاهي از كانديداهاي محبوبشون نام مي برن و اين فكر نمي كنم جالب باشه. من چند مورد ديدم كه از بعضي كانديداها نام برده بودند. و به اصطلاح جانب داري كرده بودند. و چون بلافاصله نشون داده ميشد خيلي جالب نبود. (البته به نظر من) شايد اگه كانديداي مورد علاقه من هم تبليغ ميشد تشكر مي كردم.. :). الان نمي دونم اون پست ها هست يا نه ولي خب!!

اگر هم كانديدايي برنامه اي داشته باشه و بشه اون رو نقد كرد به نظر من قرار دادنش در سايت اشكالي نداره. به شرط اينكه برنامه همه كانديداها باشه و همه مورد نقد و يا ارزيابي قرار بگيرند. مثل مناظره!

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
mey212 09303495228 AliFanoodi nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها