0

اتاق چت راسخون

yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

پاسخ به:((¯`»._.«¦¤¦ اتاق چت كاربران راسخون ¦¤¦»._.«´¯))
چهارشنبه 1 خرداد 1392  3:04 PM

نقل قول mohammad_43

به نام خدا

ميلاد امام علی(ع) مبارک باد

اس ام اس مخصوص تبریک ولادت حضرت علی

ضمن تبریک میلاد حضرت علی علیه السلام و روز پدر ، امیدوارم این ایام را به شادی و سلامتی بگذرانید .

عزیزانی که پدر دارند قدر پدر خود را بدانند و آنهایی که متاسفانه سایه پدر بالای سر آنها نیست از خداوند متعال آمرزش برای پدر بزرگوارشان و سلامتی و طول عمر برای خود و خانواده گرامیشان  آرزو دارم .

حقیر پدر دو فرزند هستم با نزدیک پنجاه سال سن . یکی از فرزندانم در تصادفی که سه سال قبل داشتیم دچار مشکلات جسمی شده که به دعای شما عزیزان برای دخترم  سخت محتاجم . خودم هم متاسفانه از کودکی پدر را از دست داده ام .

در چند روز گذشته دو نفر از کاربران بزرگوار از من رنجیدند که امیدوارم به بزرگواری خود در این ایام مبارک من را ببخشند ولی هیچگاه قصد رنجش کسی را نداشته و ندارم .

خودم هم بیمار و نیازمند دعای شما هستم از همه شما عزیزان التماس دعا دارم . 

برایم  دعا کنید پدر خوبی برای فرزندانم و پدرشایسته ای ( مجازی ) برای کاربرانی که به لحاظ سنی جای  فرزندانم هستند باشم .

برای موفقیت و سلامتیتان دعا میکنم و از شما بار دیگر التماس دعا دارم .

سلام خدمت شما برادر بزرگوارmohammad_43

بنده حقیر هیچ رنجش خاطر از کسی ندارم و این روز عزیز را خدمت حضرتعالی تبریک عرض میکنم

امیدوارم در سایه امام علی دختر حضرتعالی  بهبودی حاصل نمایند

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh mohammad_43 AliFanoodi s4d3gh tahmores ali_81 nezarat_ravabet zaahra ravabet_rasekhoon salma57 zahra_53 farshon mohammad98
دسترسی سریع به انجمن ها